![]() |
|
1.4 207 Paket Yardımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
commandos07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı commandos07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2019 Saat 23:28 |
Merhaba...Siyah renk 2010 Model 2. sahibi olduğum bir 207 aracım var. Aracım orjinal 67.200 Km de. Ağır bakımını (Triger-V Kayışı- bütün bilyeleri-filtrelerin tamamını-yağını )500 km kadar önce değiştirdim. Aracım 1.6 HDI (90 Beygir) Dynamic Paket (En full olanı-Sunroof yok sadece) Renk siyah ve tamamı ile orjinal. Hiç bir yerinde boya yok... (tamponlar dahil boyasız-aracım çok ama çok temiz) Koltuklarında kılıf var çıkarıp bakabilirsin orjinal döşemeleri sıfır kadar temiz. L.Locker paspas ve bagaj havuzu var.... İstediğin her yere gidip gösterebilirsin... Fiyat 60.000 TL istiyorum ilgini çekerse yaz...
Teşekkür ederim.
|
|
PEUGEOT 207
|
|
![]() |
|
eskisehir999 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskisehir999
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soner bey o fiyatlarda hep 170-200 bin km yol yapmış araçlar. Çok Km yapmış almak istemiyorum ileride satıp daha iyisini alırım diye de köşeye üç beş attım bu sene ÖTV indirimi yapılmayacakmış seneye yapma ihtimalleri yüksekse yeni kasa 208 alacağım sıfır km. ocak-şubat gibi kokusu çıkar indirimin.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o paralara 308 tavsiye ederim
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ouzhan0734 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ouzhan0734
İyi akşamlar dilerim,
Ben de yakın zamanda 1.4 i Active paket aldım, 2007 model Peugeot 207 benzinli. Dizel araçlara kıyasla bana hantal kalıyor gibi. Yakıt tüketimi İstanbul şehir içinde 8 litre gibi 100 km de. Parça fiyatları uygun geldi. Belki tam aradığınız cevaplar olmayabilir, kendi şahsi görüşümü paylaştım. 😊
|
|
![]() |
|
eskisehir999 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eskisehir999
Merhabalar,
Peugeot 206 aracımı satıp 207 almak istiyorum da bazı konularda kafam karışıyor. Bana söylenilen 1.4 dizel de en full paketin Urban Move olduğu (hız sabitleme, çelik jant vs) fakat 1.4 Active buldum ilanın birinde de anlattığına göre full paket. 1- Sorum Sunroof hariç en dolu paketi hangisi ? gelecekte tekrar model yükseltirken full paketle satış şansı yüksek olacağı için istiyorum. 2- Küçük kasa araç Peugeot hastası olduğum için istiyorum 207'yi. Kullanıcıları nasıl memnun mudur daha görmedim ama yine de sormak istiyorum. 208 de düşündüm fakat tip olarak çok tombul bir araba hoşuma gitmedi kasası çok. 3- Fiyat aralığı olarak bana uygun 2011 model Active (115.000km) ve 2012 model urban move(105.000 km) var hangisini tercih etmeliyim. O aradaki 1 yıl çok fark eder mi ? 1.6, km yüksek olduğu ve sw istemediğim için almayacağım. Düşük km -fiyat kıyaslaması olarak 1.4 var
Düzenleyen eskisehir999 - 19 Haziran 2019 Saat 15:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |