![]() |
|
2015 3008 gripcontrol lastik tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2019 Saat 08:51 |
servis çok iyi sallamış hocam fabrikanın anlaşması neyse o yıl hangi marka ise o lastikler aracın üzerinde gelir bir dönem michelin - bir dönem conti - bir dönem goodyear ile gelebilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Alameddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alameddin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde 2019 model 3008 var lastik yanakları çok aşınmış servis continental olanı tavsiye etti ve aynı lastik olmazsa grip kontrolün çalışmayacağını söyledi
|
|
![]() |
|
cvheneburi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cvheneburi
teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Petlas a hiç bulaşmayın. Nokian iyi dir. Michelin iyidir. F. P olarak falken iyi. Alırken etiket değerine bakın fren mesafesi A sınıfı olanı alın
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
grip kontrol lastikl tipi ile alakası yok hocam ben öyle bir olay duymadım açıkcası.eğer arizeye veya yaylaya çıkıyorsanız 60 yanak olması daha iyi olacaktır. yani orjinal ebatlarda kalmanızı öneririm.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
cvheneburi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2018 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cvheneburi
hocam aracım orjınalinde 215/60/16 michelin 4 mevsim lastik vardı. şimdi bakıyorum genelde 205 / 55 / 16 tavsiye ediyorlar. sizce orjinal boyutlara devam etmelimiyim yoksa 205 kullansam sorun olur mu. ayrıca aracım da grip kontrol var. sanırım bi yerde okumuştum 4 mevsim lastik kullanmadığım zaman grip kontrol arıza verir sağlıklı çalışmaz diye. sizce gerçeklik payı nedir?
|
|
![]() |
|
nokian kaliteli bir lastiktir hocam conti - goodyear - hankook düzeyinde bir lastik ek olarak kış aylarında yoğun karlı oluyor sizin oralar bence kışın kış yazın yaz lastiği almanız daha iyi olacaktır güvenlik açısında.
Düzenleyen sonerkyl - 27 Mayıs 2019 Saat 15:43 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cvheneburi
hocam nokian hakkındaki görüşünüz nedir. kalite olarak
|
|
![]() |
|
Petlas çok tavsiye etmem hocam ikinci yazında sizi üzmeye başlar yolda durmaz kayar fren mesafeniz artar vs. güven vermez.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cvheneburi
Merhaba arkadaşlar 2015 3008 gripcontrol aracım var 1.6 dizel otomatik. Lastiklerini yenilemek istiyorum petlas in yazlık veya 4 mevsim olanı almak istiyorum.yilda 1 kez uzun yola gidiyorum. Sizce hangisini almam lazım. 4 mevsim mi daha uygun olur yoksa yazlık mi almam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |