![]() |
|
208 Lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2019 Saat 16:44 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dilerim. orjinal lastik markası yok hocam o yıl hangi firma ile anlaşma yapılmış ise o firmanın lastiği olur. mesela 2014 208 goodyear varken 2015 modellerde continental görebilirsin. Benim tavsiyem (tabi lastik ebatlerı etken bu arada bir çok duruma göre.)
1-continental ecocontact 6 (test degerleri çok iyi ama fiyat yüksek) 2-michelin pramicy serisi (fiyatları yüksek) 3-nokian (yüksek fiyat) 4-hankook ventus prime 3 (fiyat performan ürünü) şuan aracımda kullanıyorum. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Munitionis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Munitionis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar 208 2016 model 1.6 Dizel Otomatik bir araç alalı yaklaşık 4 ay oluyor.Araçı aldığımda üzerinde kış lastiği vardı ve öteleye öteleye yaz lastiğine geçiş yapmadım. Şimdi ise değiştirmeyi düşünüyorum.Ancak baya arada kaldım. Benim gibi 208 0 alıp ta üzerinde orjinal lastiğin markasını bilen var mı acaba ? Biraz araştırdım ama hiç bir yerde göremedim. Malum fabrikanın aracın üzerinde bu lastiği uygun görmesi uyumlu olacağını düşündüğüm için soruyorum. Bu lastiklerden memnun kaldınız mı ? 208 sahibi olmayan arkadaşlar için ise hangi lastik markasından ve hangi ürününden memnun kaldıysanız yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |