|
Jameson oto teyp |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
_____YZG_____
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _____YZG_____
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2019 Saat 00:49 |
|
umydn uzun süredir yoktum mesajını şimdi gördüm kusura bakma geç cevap için.
|
||
İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.
|
||
umydn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ekranlı teyp modelini özelden mesaj olarak gönderebilirmisin ?
|
||
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ
|
||
umydn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Özelden mesaj olarak teyp model verebilirsen sevinirim. Ticarette en önemli şey reklamdır :)
|
||
|
||
_____YZG_____
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _____YZG_____
|
|
Ekranlı 225 tl ye var Kamerada bağlatabilirsin. biraz reklam gibi oldu ama işimiz elektronik multimedya olunca bilgi vermek istedim.
|
||
|
||
_____YZG_____
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _____YZG_____
|
|
85 ub olanlar site üyelerine indirimli 275 tl
1950 modeli 400 Tl 2750 UI olanlar 425 TL Sony 1150 olanlar 425TL
|
||
|
||
umydn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Pioneer'ın mvh-s105 ui ürününe de baktım aslında. mvh85ub kronik sorunlu diyorlar. Birde benim amacım aracı benden başka kullananlar var. onlar için geri görüş kamerası da taktıracağım :) onun için ekranlı olmasına bakıyorum bütçeyi aşmadan. Ses kalitesi çok önemli değil yüksek sesle müzik dinlemeyi seven biri değilim ve yüksek sesle müzik dinlerken kontrolümü kaybediyorum :) Önce güvenlik benim için. |
||
|
||
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
|
||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
|
şahsi görüşüm : jameson, piranha, goldmaster, navitech, kamasonic,harward gibi markalara bulaşmamak, bulaşıncada pek fazla birşey beklememek. |
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
umydn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba arkadaşlar. Malumunuz peugeot 206 araçlar için double teypler biraz tuzlu fiyatlarda. Bende bu sebeple Jameson JS 9820 veya JS9815 4"ekranlı teyplerini almayı planlıyorum. Ses çıkışları 4x55w. Genel araştırmalarımda güzel sonuçlar buldum fakat sizlerede bir sormak istedim. Orta düzey bir ses sistemini kaldırır mı ? Jameson marka değeri nasıldır? Uzun süre düzgün kullanımda bozulma yapar mı ? Daha önce Jameson kullanan arkadaşlar varmı aramızda? Bu arada arka oval hoparlörler Jameson marka. Jameson JS 9820 bt Jameson JS 9815 bt
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |