|
yakıt deposu 45litre |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ayfama
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2019 Saat 18:47 |
Açıklamanız için teşekkür ederim.ilerde satmak istediğimde problem olur diye düşünmüştüm.Kitapçığında 50 litre yazıyor.Servis bana bunu kendilerininde bilmediğini söyledi.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam b segmenti bir çok aracın depo hacmi 45 litredir bir sıkıntı yok. Yeni nesil araçlarda yakıt tüketimi düşüklüğü - benzin istasyonları sayısının artması - araç iç hacmini geniş tutmak gibi tasarım ve çevresel faktörler üreticileri bu duruma itmiştir. Ben bir çok model araç kullandım megan-hyundai vs. bir çok modelin yakıt deposu 45 lt dir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ayfama
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: istanbul kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.301 active 2018 sahibiyim.aracım henüz 2500 km de.Dizel aracımın yakıt deposunun küçük olduğunu fark ettim.Önce kabuletmek istemediler.Sonra kabul edip,bu seride çıkan araçların hepsinin yakıt deposunun 45 litre olduğunu söylediler.Bu durum nedir.Ben budurumda ne yapabilirim.Benim gibi sorunu olan başkalarıda var mı?
|
|
m.ali_cavdar@hotmail.com
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |