|
Auto6R hatası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2019 Saat 15:15 |
aramıza hoşgeldin. akadaşımızın dediği gibi öncelikle tekrar ederse orjinal yazılımla arıza koduna bakmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Tollunay
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tesekkur ederim . Akü başını soktu m .. 15 dakika bekledim . Şimdilik hatayı sıfirladim bu yolla .. eğer tekrar ederse cihaza baglatcam..
|
|
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustadım Aracınıza bir arıza tespit cihazı baglatarak alt ekrandaki arızayı okutup,arızayı nerden verdigini ögrenebilirsiniz, Size normal gelen,fakat alt ekranda gerçek sıkıntılı bir sorun olabilir.ihmal etmeyiniz.
|
|
Tollunay
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2019 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
meraba ben tollunay Bursa'dan ilk defa katılıyorum aranıza . Ustalardan bir arızaya ilgili yardım bekliyorum. .
Arabamda ilk kontak açışta VİTES KUTUSU HATASİ yazısı alıyorum . Kontak kapatıp tekrar açınca uyarı gidiyor . Arabada sarsıntı veya kullanımda bir şikayetim yok . Arabam 2009 model 308 otomatik dizel. AUTO6R..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |