|
Aracıma teyp baglatmak istiyorum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Karacocuk24
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2019 Saat 23:34 |
Hocam aracin guzel guzelim araca pioneer teyp vs takmakla butun orjinal goruntusunu kaybedeceksin cirkin duracak ancak ekonomini zorlarsan guzel doube teypler var orjinal cerceveli ondan al pahali gelebilir ancak orjinal teyp kalsin sadece hoparlorde degistirebilirsin
Düzenleyen Karacocuk24 - 15 Mart 2019 Saat 23:34 |
|
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracınıza farklı bir teyb baglatabilirsiniz,, Fakat teyb üzerinden ulaşılan birçok parametreyi ve kumandayı devredışı bırakırsınız. mesela Aracınızın ekrandaki saat ayarını teyb üzerinden yapıyorsunuz.bunlar devre dışıkalacaktır. Duable yerine RT3,RT4,RNEG veya RT6 tarzı orginal cihazlar baglatabilirsiniz.
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
amfi veya ses sistemi düşünüyormusunuz? ben eski 206 ma tamamen kendim yapmıştım, sorun yaşamamıştım ama 407 ler elektronik konusunda daha narin diye biliyorum. onun haricinde orjinal teyibi sökünce yol bilgisayarı ekranın çalışmayabilir, bazı peugeot modellerinde böyle oluyordu, onun haricinde orjinal teyibin soket kablolarını kesmemeni, dönüştürücü soketler kullanmanı tavsiye ederim.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Mevlut
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mart 2019 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar aracım pejo 407 2005 model 2.0 motor benzinli aracıma double teyp degilde normal pıonerın bir teypini ve hopörlör baglatmak istiyorum bunda herhangi bir problem yaşarmıyım aracımda daha önce baglatan tecrübesi olan bilgi verebilirse sevinirim iyi günler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |