|
Navigasyon Güncelleme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2019 Saat 14:57 |
Videoyu izledim maliyeti ne kadar acaba
|
|
Aslan besleyici
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2019 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Aslan besleyici
|
https://www.facebook.com/karatutlu/videos/10217256457301636/
Bi bak kardeş istersen kendim yapıyorum ben işini görürse sanada yapim
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmezzzz.
|
|
_____YZG_____
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _____YZG_____
|
kapı direk içine koyarız genelde multimedya akaken. sizinkide o bölgede olabilir. nadiren olsa da teyp üstünede konulabiliyor. söktürüp bakmanız gereklidir. gps anten 75 tl civarıdır.
|
|
İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal radyo anteni tavanda navigasyon gps anteni sonradan takma olduğu için genelde cam önüne konuluyor..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
samizeldestan
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2019 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Peki iki antende aracın neresinde bulunur tarif edebilirim misin
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dostum antende bir sııntı vardır sinyal almıyor.Ayrıca navigasyon gps için ayrı bir anten olabilir.Bende double var navigasyonlu onda ayrı bir gps anteni var..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Az önce kurcalarken navigasyonu çalıştırdım ancak şöyle bir sorun var GPS sinyali aranıyor diyor ama nedense bulmuyor. Yani konum çalışmıyor. Aynı zaman da radyo istasyonlarını da bulmuyor ne gibi bir sorun vardır acaba? Geri kalan herşey çalışıyor
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Büyük ihtimal öyle yapacağım. Çünkü google navigasyondan daha günceli yok. Onun ardından da yandex geliyor. Google navigasyon birde radarları vs gösterse süper olacak
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Navigasyon için hiç uğraşmayın, Google Haritaları veya Yandex Haritaları kullanın yeter. 6 ayda bir internete bağlayıp güncellerseniz yeter.
|
|
06-15HT787
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Onu nereden öğrenebilirim acaba?
|
|
gecegöz
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustadım aractaki sistem nedir...??? rt4 ,rt5 ,Rneg yada diger hangisi.Tam oolarak söylerseniz bir faydamız olabilir.. |
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen. Kullanmadığın bir akıllı telefon da olur. Ben öyle yapıyorum.
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
Teşekkür ederim. Peki ayrıca bir tablet gibi birşey alıp Google maps yüklesem iyi olacak en günceli o çünkü
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O işler hikaye oldu. Hiç uğraşma cep telefonuna igo yükle veya Google Map ofline haritalar yükle. Çünkü araçtaki için korsan Map bulacaksın güncelleyeceksin falan çok uzun iş. Ayrıca eskisi gibi korsan Map paylaşan yok.
|
|
samizeldestan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samizeldestan
|
407 aracım daki navigasyonu açmak istediğim de bana uygulama yolu gibi birşey soruyor. Ben bu navigasyonu nasıl çalıştırıp güncelleyebilirim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |