![]() |
|
Bluetooth-Usb |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mert160 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2019 Saat 01:16 |
Teyp sessiz moddaydı hatırlarsanız yine siz yorum yapmıştınız. Çıkarıldı ne yapıldı tam bilemiyorum takıldığında geçiş yapamaz oldum. Bilgisayara bağlandı oradaki çalışan da açmayı bulamadı aux’u kapattı. Usb bşuetooth açamadı
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam aracın bsı bağlanıp usb ve bluetooth özelliklerini kontrol ettirmek lazım belki pasif hale gelmiş olabilir. teyp ne gibi bir işlem yapıldı acaba
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Mert160 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar daha önce yaşayan oldu mu bilmiyorum denk gelmedim forumda. Aracım 2011 model acces 308 iki yıldır kullandığım aracımda hem bluetooth hem usb sıkıntısız kullanıyordum. Fakat teyp sessiz modu için söktürdüm ve taktırdığımda bluetoot ve usb bağlantısı gitti. Usb için “Usb iletişim hatası” diyor. Usb biçimlendirdim yine okumadı. Bluetooth ile bağlanıyorum ama ne sesim gidiyor ne ses geliyor. Kısacası source yaptığımda o sayfalara geçemiyorum. Baktırdım orjinal bağlantı bunlar sonradan değil. Bluetooth bağlı, rehber görünüyor ama ne şarkı ne görüşme sağlayamıyorum. Aracımda aux olmamasına rağmen yan giriş fiye bir seçenek çıkar oldu son bir haftadır usb ve bluetooth sayfasına geçemiyorum lütfen bana yardım edin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |