![]() |
|
Acaba Gerçek Mi ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 Saat 16:37 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaf serhat abı alırım senden almayada cok uzaksın bı patlasa benım tekrar oraya gelıp ampulu degıstırmem bana 50 ytl ye patlar .. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Avrupada elektronik üretimi kaldı mı??
|
|
![]() |
|
alman fransız farketmez fiyat makul
|
|
![]() |
|
kamasonıc ısteyenler buraya bende var arkadaslar...
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
alman oldugunu nerden bılcen cınde yaparlar made ın germany yazar :D:D:D emrahım guvendıgın tanıdıgın adam varsa al ama adamı tanımıyosan bulasma :D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
ben buna hıc dıkkat etmemıstım.. |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
cok ucuz malda almayacaksın yolu sonra göstermiyor ucuz xenon cin mallından uzak durcan el feneri yakmış gibi gidiyon yolda
![]() Düzenleyen emquazarre - 14 Ocak 2009 Saat 22:51 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
üzerinde alman teknolojisi yazıyor.
sadece sahibi alman malı demiş.
made in germany yazmıyor yani.
|
|
![]() |
|
arkadaslar xenona servet odemeye gerek yok. bnm kullandıgım marka bakın bi linke isterseniz.
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
sanmam alman mallı olcagına cakma almandır bu
![]() |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
emrh abi ben seni anladım ama bu alma fln diil bu uzak doğuluların işi 500 600 ytl bile xenon varken 100 200 enfazla ytlye kim çakma yapar çin :s çin malı oda
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Eastanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
hangisi 110'a verio
![]() |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
BABA XENONLAR UCUZLADI AKSARAYDA 2 SENE GARANTILI KUTULU KAMASONIC 110 LIRA NOLCEKKI
|
|
![]() |
|
arkadaslar bu ılan dakı xenonlar gercekten alman malı mı ? ben tam karasr veremedım ama orjınal alman mı ?
http://www.sahibinden.com/alman_mali_xenon_far_kiti_montaj_dahilWQQaXQQ11024922WQQpXQQdisplayitem&keyword=xenon |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |