|
Safety pack sonradan eklenir mi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Osm3csl
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2019 Saat 22:55 |
merhaba 308 icin niyetlendim alma asamasindayim full dolu bakiyorum
bu nedenle allure arti comfort pack baktim arastirirken safety pack oldgubu gordum bu paket neleri iceriyor? Tahminim guvenlikle alakali ozellikler ama tam olarak ne icerdigini ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim
|
|
trky7
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında aracın üzerinde gelse belki daha az maliyetli olurdu. Her neyse doğru söylüyorsun üstad. Kalsın çok şükür bi dahaki araca artık 3-5 yıl sonra 😁
|
|
kameryalcin
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2019 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kameryalcin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, eklenmez diye birşey yok fakat sensörlerin takılması hem kaporta için hemde maliyet için olumsuz olacaktır. Adaptif hız sabitleyici için öne sensör koymalısın onu tanıtmalısın.
|
|
trky7
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvallah üstad hoşbuldum. Hayırlısı Artık... cevap için teşekkür ederim :)
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam peugeot genelde bir çok şeyin alt yapısı oluyor tabi yeni modellerde yine eskisi gibi hazır mı o konu hakkında bir çalışma yapan olmadı daha iyi bir araştırma yapmak lazım birde bu özellikleri sizin eklemeniz garanti problemi çıkarabilir yetkili servisle görüşmek lazım ama genelde bu tip işlemlere olumsuz cevap veriyorlar malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
trky7
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar konu başlığımda da belirttiğim gibi safety pack yetkili servislerde sonradan eklenebilir mi ? Bir de adaptif hız kontrol var o da eklenebilir mi ? Bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum.
Aracım : 308 allure 2018 model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |