|
1.6hdi turbo ötmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ymp34
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2019 Saat 01:21 |
enjektörlerle bi sıkıntı yok ama egr yi iptal ettim
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aleyküm selam enjektörlerle alakalı bir sıkıntın varmı
|
|
ymp34
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cümleten selamın aleyküm 1 haftadır aracımda %25 lik oranda bir kayıp vardı bugün iş çıkışı aracı çalıştırdım ve normal bir şekilde gidiyordum önümde bir rampa vardı çıkmak için 1vitese taktım ve az bişey yüklendim rampanın ortasında kaldım ve geri geri gelirken yoğun bir dumanın olduğunu gördüm stop ettim ve 5 dk sonra tekrardan çalıştırdım turbodan uğultu gelmeye başladı turbonun emiş hortumunu söktüğüm zaman turbo mili boşluk yapmıştı
bundan 6 ay önce yeni bir turbo almak zorunda kalmıştım eski turboda bu sebepten dolayı gitmişti turbo neden mil de boşluk yapıp ötmeye başlıyo aracın tüm bakımları yapılmıştır yağı eksiltmemiştir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |