|
2010 1.4 hdi bipper |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2019 Saat 12:15 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. malesefki usta bulmak çok sıkıntı sanayide iyi usta diye gidiyorsun hemen bunu değiştirelim şunu değiştirelim tamir hemen yenisini al gel mantığı var adamlarda yolacak kaz gibi görüyorlar bizleri malesef. Bilgilendirme içinde teşekkürler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Bahabey019
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2019 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Bahabey019
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2010 1.4 bipper araç kullanıcısıyım. Bir kaç ay önce araç birden bire çekişten düştü. Motor kendini korumaya aldı hatta öyle bir çekiş düşüklüğüki düz yolda 3. Vitesten 4 vitese geçmek için devrini bulamıyor sanki bunalıyordu .bu esnada turbonun üzerindeki koruma bile tutuşacaktı azdaha. Bir kaç ustaya götürdüm kimisi turbo arızalı dedi kimisi maf. Hava akış sensörü başkası eğr arzalı dedi hiç bir usta beni tatmin edici açıklama yapmadı bir arkadaşın tavsiyesi üzerine başka bir ustaya götürdüm. Usta abi hiç birimiz usta değiliz daha önceden başımıza gelmeyen seyi bilmemiz zor aha sura aha bura demeye gerek yok dedi. ufak bir kaç denemeyle ve motoru incelemeyle Sorunun basıt olduğunu 2 litre benzin almamı söyledi. Ben benzini alana kadar usta interkolu sökmüş interkol tıkalıymış zamanla yağlanmaktan dolayı turbo emme monifolduna hava basmaya çalışırken interkoldeki tıkanıktan dolayı yeterli havayla besleyemediği için çekiş sorunu ve sensörde arıza veriyordu. Kısacası interkol tıkanıklığıymış bütün sorun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |