|
407 sigorta kutusu uyumu bilgisi olan varmı ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2019 Saat 08:42 |
bana detaylı resmini atsana bi bendede 2.0 beyni olacaktı kıyas edelim
|
|
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
parça numarası olarak karşılaştırma ihtimaliniz varsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Servicebox sitesinden aracın şase numarası ile bakılabiliyor. sizin ve diğer aracın şase numarasının son 8 rakamını gönderirseniz müsait olduğumda yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
emrermis
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2019 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracın üzerindeki şuan Siemens marka görsel olarak karşılaştırınca birebir aynı görünüyorlar ama kodlaro bulmam lazım
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben uyacağını düşünmüyorum hocam çünkü dizel araçlarda ekstra bir çok motor parçası ve sensörü için farklı siğortalar ve yerleri olacaktır. kesin olmak için parça üzerindeki parça kodlarını karşılaştırmak lazım oda servis box. yani peugeot parça satan yerlerde öğrenebilirsiniz kodlarını. çünkü benzili için delphi üretim yaparken dizel için simens parça üretiyor örnek olarak .
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
emrermis
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2019 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba arkadaşlar daha önce konuda aracımın sigorta kutusu arızalı olduğunu belirymiştim. Forumda Sinan arkadaşımızın elinde var kutudan ama uyarmı diye tereddüt ediyoruz çünkü farklı illlerdeyiz mesafeden dolayı deneyemedik. Bendeki araç 407 2.0benzin/lpg otomatik vites executive premium
Arkadaştaki araç 1.6hdi manuel vites. O parça benim araca uyarmı bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |