![]() |
|
Stop lambaları yanık kaliyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2019 Saat 00:16 |
Direksiyon altinda diz hizasinda kapak var onu sokun ve fren pedalinin uzerinde fren musuru olacak onun soketini cikarin sorun devam ediyorsa beyin tamiri gerekiyor. |
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben stop ampullerini değişirken ters taktığımda parkları yakınca parlak frene basınca park gibi soluk yanıyordu. bi tırnak yönlerini değişin belki işe yarar.
|
|
![]() |
|
Enesdmr ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2019 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biri yardım etsin Peugeot partner 2007 modeli var bende var stop lambaları kontağı kapatsam da yanık kaliyo tamire götürdüm biri beyin diyor biri komple tesisat değişecek diyor ne yapacak yapacak bilmiyom bu konuda yardım lutfen
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |