|
avrupayı sarsan trafik videosu kesinlikle izleyin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fatih
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 Saat 21:18 |
bencede gereken dersler çıkarılmalı..orada olanları hissetmek gerekir.birnevi empati yapmalı.etkileyici videolar.paylaşımın için sağol..
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
Emin
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Her izleyişimde başıma böyle bişey gelmediği için ve gelmesin diye dua ediyorum.
Ders çıkarmamız gereken çok olay var fakat insan yaşamadan vazgeçemiyor.
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha önce izlemiştim..
|
|
entel
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet Axa sigorta reklamı...
Çok anlamlı bence..Herkes kendine göre ders çıakrtmalı.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha once seyrettim güzel ve anlamlı
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bu videoyu daha önce izlemiştim.. çok kötü oldum ilk izlediğimde.. çok duygu verici.. ama bir o kadar da güzel mesajlar veriyor.. sanırım bir sigorta şirketinin reklamıydı bu...
|
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:( bacakları gitti yaw:S
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bunu bılıyorum ya cok acı çok kötu..
|
|
şükrütuncer
1. Vites KeLov Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2008 Konum: koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1006 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı şükrütuncer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |