![]() |
|
avrupayı sarsan trafik videosu kesinlikle izleyin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fatih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2008 Konum: ist/bhçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2009 Saat 21:18 |
bencede gereken dersler çıkarılmalı..orada olanları hissetmek gerekir.birnevi empati yapmalı.etkileyici videolar.paylaşımın için sağol..
|
|
rüzgarın nasıl estiği farketmez.asıl fark yaratan rüzgara karşı yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır..
|
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her izleyişimde başıma böyle bişey gelmediği için ve gelmesin diye dua ediyorum.
Ders çıkarmamız gereken çok olay var fakat insan yaşamadan vazgeçemiyor.
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Daha önce izlemiştim..
|
|
![]() |
|
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Evet Axa sigorta reklamı...
Çok anlamlı bence..Herkes kendine göre ders çıakrtmalı.. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
daha once seyrettim güzel ve anlamlı
|
|
![]() |
|
ENGİN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
ben bu videoyu daha önce izlemiştim.. çok kötü oldum ilk izlediğimde.. çok duygu verici.. ama bir o kadar da güzel mesajlar veriyor.. sanırım bir sigorta şirketinin reklamıydı bu...
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
:( bacakları gitti yaw:S
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet bunu bılıyorum ya cok acı çok kötu..
|
|
![]() |
|
şükrütuncer ![]() 1. Vites ![]() ![]() KeLov Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2008 Konum: koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1006 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şükrütuncer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |