![]() |
|
207 sol arka kapı kilidi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuper_64 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2018 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2018 Saat 10:51 |
Benimkisi elektriksel degil daha cok mekanik bi ariza sanirim, o bahsettigim dislinin bir disi asinmis ve o kisma gelince sikinti yasiyodum, cani isterse aciyordu degilse acmiyordu 😔
Efe yi aramistim ellerinde yokmus maalesef
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0531 363 67 66 numaralı telefondan efeye ulaşıp bir sorun bakalım elinde kilit varmı ?
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206da öyle oldu sağ arka kapıydı bi oto elektrikçiye gittim arkadaş soketi felan temizledi bişeyler yaptı düzeldi birşey değiştirmedik bence başka biryere daha gidip sorun
|
|
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
|
![]() |
|
tuper_64 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2018 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar geçtiğimiz aylarda kapı bir anda dışarıdan açılmamaya başladı, sanayide motorundan olabileceğini söyleyip değiştirdiler ama ondan değilmiş, kilit içerisindeki küçük beyaz bir dişliden kaynaklandığını söyledi ama o parçayı bulamazmışız, komple kilit değişecek dedi. Kilit fiyatı 550tl. Şu anda durum daha da ciddi bir hal aldı, arabayı kilitlesem bile sol arka kapı kilitlenmiyo ve o kapıyı açtığımda da tüm merkezi kilidi açıyor. Elinde çıkma kilit vs olup yardım edebilecek olan var mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |