![]() |
|
En buyuk hatam 206 sedan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2018 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2018 Saat 23:25 |
Usta o riske girmiyor al getir takarim çalışır çalışmaz ben.birşey yapamam diyor. Bende almadim.. Bakalım bir arkadaştan orijinal çıkmasını buldum deneyelim olursa sorun çözülürse o zaman.yenisini.alırız.
|
|
![]() |
|
Dadas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2018 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen.katılıyorum hasgur kardeşim.
|
|
![]() |
|
HasGur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 474 |
Geçmiş olsun, aracınızdaki sorunlar hiç alakasız gibi görünebilecek parçalardan dahi kaynaklanıyor olabilir bundan dolayı öncelikle sorunlar için doğru teşhis koyup boş yere para harcatmayacak, teknolojiye uzak olmayan iyi bir pejo ustası bulmalısınız. Diğer taraftan otomobilin markası fark etmeksizin yeni satın alınan araçlarda ilk aracını alan gençler başta olmak üzere pek çok problemle karşılaşan çok sayıda insan var ki maalesef genel sebep araçların önceki sahiplerinin karaktersizliği ! Aracın camına satılık yazısını yapıştırdıktan sonra satıncaya kadar ne kadar süre geçerse geçsin yağ bakımını dahi yaptırmayan, arıza durumunda para harcamamak için airbagler dahil iptal etme yolunu seçen, her daim kişisel menfaat peşinde koşan azımsanmayacak sayıda halk düşmanlarıyla birlikte yaşıyoruz maalesef !
Düzenleyen HasGur - 07 Ekim 2018 Saat 20:04 |
|
1973 200
1976 280S 1983Şahin 1990Transit 1991Şahin 1993Toros,Kartal 1995R19 1997Tempra 1999E2200 2000Megane 2004Axor2523 2005Focus 2005 1840 2006307 2007R420 2008Civic 2012SpB |
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Ustanizi bobini alsin takın takın duzelirse tmm yoksa parcaciya iade etsin
|
|
![]() |
|
Tesekkur ederim.samet bey. Aracı aldığında akü zaten yeni alimisti zaten garantisi bile devam ediyor ona da baktirdim. Sorun genel olarak gaz kelebeği ve ve tüp tesisatı sanırım. Ama yinede ateşleme.bobinine baktirayim.ben.
|
|
![]() |
|
sametcevik91 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2018 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sametcevik91
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde demeyi unutmuşum sabah geç çalışma akü kaynaklıdr akünü ölçtür yada yeniyse ilk çalışmada benzin pompan arızalı ise benzin gelmiyordur araca bizzat denedik biz sorunsuz 3 yıldır çalışıyor anlatacğm şey benzin pompansa sorun pompayı yüksek fiyatlara orjinal malzeme alma sanırım 3 yıl önce 180 tl idi biz reno concord benzin pompası taktık 206 ya pompada önemli olan bar barı aynı bu dedğm aracn bizimki ile iyi bir elektrkçin varsa küçük bir modifye ile cuk diye oturuyor fiyatıda 40 tl bu pompanın tabi eğer pompa ise sorun kolay gelsin
|
|
Peugeot 206 FELİNE
|
|
![]() |
|
Ersinkyrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersinkyrk
benzer sıkıntıyı 106 aracımda yaşıyordum buji kablolarını değiştirdikten sonra sorun çözüldü...
|
|
![]() |
|
tesekkur ederim samet bey.
Filtreleri ve yağ bakımlarının tamamını aracı aldığım zaman bujilerle birlikte yaptırdım. Düzenleyen Dadas - 06 Ekim 2018 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
sametcevik91 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2018 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sametcevik91
gaz kelebeğini temizlet kelebeğe elle dokunmayın ama yoksa kalibre ister bobin olduğunu sanmam lpg beyin ve regülatörlerine baktır filtreni değiştir yada hava tut benzinde yoksa bunlar lpgdir hocam ama bobin elletme sakın
|
|
Peugeot 206 FELİNE
|
|
![]() |
|
Sayın forum üyeleri..
Öncelikle verilen cevap ve bilgiler için tesekkur ederim. Yaklaşık 1 önce 2008 model 145000 km de 1.4 benzin li sedan aldim. Aldığım günde buyana sorun ve arizalarla mücadele etmekteyim. Araçta öncelikle sabahları 4-5 marşda çalışmama problemleri olmaya başladı. Sonrasında sadece tupde çalışırken rölanti titremesi ve akbinde 1000-2000 devir de 1 ve 2. Vitesde silkelemeler ve tekleme basladi. Ve son olarak sanki de aracda kapı yokmuş gibi asfalt sesini içeri almaya basladi. Aracı ustaya baktirdigimizda aracın buji ve ateşleme bobini arızası olduğu söylendi. Öncelikle bujileri değiştirdik fakat sorun çözülmedi. Simdi ustayada güvenip bobin almak istemiyorum. Acaba gerçekten bo sorunların çözümü atesleme.bobinimidir. Konu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Düzenleyen Dadas - 05 Ekim 2018 Saat 22:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |