![]() |
|
Peugeot Turkey Yenileniyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2012 Saat 10:07 |
uzun bir aradan sonra çalışmalara devam
![]() |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg bölümünü unut mayın
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ayın aracı fikri fena değilmiş. yakında olur inşallah.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hadı hayırlısı olsun... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ayın aracı uygulaması içinde daha var diye düşünüyorum.
öncelikli yapılacak 2 şey var şuan 2.el ilan sitesi sadece peugeot araçlar için www.peugeotturkiye.com sonrasında ise üye araçları için güzel ve sade bir garaj uygulaması |
|
![]() |
|
ayın aracı bencede çok mantıklı böyle bişey yapılırsa site dahada çekici gelir bence
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
P.T. Site ve forumlarına sağ tıklama yasağı konmuştur. ( Bilgi hırsızlığını engellemek için )
P.T. Forumlarında kullanıcı imzaları görüntülenmesi açılmıştır. P.T. Forum sistemi güncellenmiştir. |
|
![]() |
|
profılde dıosun sanırım apo abi.. yasını gostermek ısteyen gosterebılıyor abım özellik var.. |
|
![]() |
|
hayırlı olsun..resimlerin altında kayıt tarihi konum falan yer alıyor ama ,yaşta olmalı bence..
|
|
![]() |
|
ben senı ekledım ama yenı msn ye :):)
emrah.erdogan@peugeotturkey.com ekle kardesım.. Düzenleyen EmRaH - 15 Ocak 2009 Saat 19:08 |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Kardeşim bide şu msni açsan :)
|
|
![]() |
|
Yapılanlar
Nasıl Yapılır Bölümü Siteye Taşınmıştır. (içerikte taşınıyor)
Yapılacaklar
Organizasyon Resimleri Siteye Alınacaktır. Peugeot Marka tüm araçların bulunduğu dev resim galerisi yapılacaktır. Site tasarımında ufak değişilikler yapılacaktır. Forum güncelleme ve gerekli ayarlar yapılacaktır. Coder & DesigneR : Gökhan GORAL ( admin@kralsoft.com ) |
|
![]() |
|
Nasıl Yapılır Bölümü Ana Sitemize Makaleler olarak taşınmaya başlamıştır
![]() Durmak Yok Yola Devam
![]() |
|
![]() |
|
eski yöneticilerimizden birinin kimsede yıldız olmasını istememesi üzerine yaptıg birşeydi düzelttim. burda ayrım asla yapmıyoruz eray emin ol.
![]() |
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
doğrudur, yönetimin elinde olan bi durum değilse önemli değil ama değişiklik yapılabilirse görüşümü paylaştım kaldı ki zaten düzenlenmiş gördüğüm kadarıyla saol bilgi için sevgili emre ....
|
|
![]() |
|
entel ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Sevgili atakan..
Bu forumun çalışma prensibine aykırı bir hadisedir..Webwiz gibi,Vbulletin gibi Php scriptlerle yazılan bu forumlar mantık olarak kayıt tarihini değil de yazılan mesaja göre kıdem verirler..
oLması gereken budur yada değildir demek tartışma konusudur..O yüzden gerek yok.. Ama sizler eski üyeler olarak kendinizi görüyor ve bunu forumdaki aktifliğinizle kanıtlıyorsanız,verdiğiniz emeklerle..Zaten Forum yönetimindeki arkadaşlara bu g-hususta nickimin yada rumuzumun altına şu yazı konulsun istiyorum diye talepte bulunursanız,arkadaşlar tarafından emin ol olumsuz bir karşılık almazsınız.. Esenlikler... |
|
![]() |
|
Atakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Quik Gonzalez Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2008 Konum: Üsküdar/koşuyol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
var rc model arabamız ılgılenende var nu 103 (hakkı) ıle ben ılgılenıyoduk ancak durulduk bu aralar :D:D
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
birde diğer marka araclar icin bi galeri acılabilir sonucta peugeot siteyiz ama sitemize gelen kimseyi dışlıcak halimiz yok diye düşünüyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |