|
Koltuk ileri geri elektrik tamiri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
volkankayaturkey
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkankayaturkey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2018 Saat 14:49 |
tesekkurler uzun zamandir araclarim pejo ve citroen kullaniyorum tum yaptigim islemleri fotgraf olarak zaman zaman yayınlayacağım
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aramıza hoşgeldiniz. bilgilendirme için teşekkürler. eğer müsait iseniz ve vaktiniz varsa bu tip işlemleri foto çekerek gerekli bölüme koyabilirseniz daha güzel olacaktır diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
volkankayaturkey
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2018 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkankayaturkey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
slm arkadaslar yaklasik 1 yildir rcz 156 kullanicisiyim teknik azcok bilgi sahibiyim tum arabalarimi kendim tamiratini yapiyorum lexia da var sag yolcu koltugu ileri geri gitmiyordu ancak yukari asagi gidiyor söktum ve tuslarin baglandigi ellektronik kart var bu kartin lehimlerini tazeledim ve sonuç çalisir vaziyete geldi fabrikasyon lehimleri az atilmis ve oksitlenmeye müsait bilgilendirmek istedim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |