![]() |
|
Şanzıman arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2018 Saat 14:48 |
hocam öncelikle arıza kodlarına baktırmak lazım. fren müşürü ve otomatik vites kontaktöründen kaynaklı bir durum olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
peugocaner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2018 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugocaner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Bu soruna benzer bir sorun yaşadım ama birebir aynısı değildi.
Kendi parçalarımı tamir etmeyi sevdiğim için biraz araştırmıştım acaba sorun nerede olabilir diye. Karşıma çıkan bir makaleyi seninle paylaşayım; https://bilgihanem.com/sanziman-vites-kutusu-nedir-nasil-calisir/ Bir parçanın tam olarak nasıl çalıştığını bilmeden tamir işine girmek saçma oluyor :)
Umarım düzelir sorununuz... |
|
![]() |
|
Fatihsaka ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatihsaka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
406 2000 model sw model aracımın 6 ay önce sanzimanve walf değişimini 800 TL'ye yaptirdim mevcud sorunu çözüldü fakat bu aralar şöyle bir problemim var araç isindiktan sonra atıyorum araçla lambalarda durdugum zaman araç ya boşa geçiyor yada ikide kalıyor kalkmak istediğim zaman gaza basıyorum araç kısa bir süreliğine kalkmıyor muhtemelen dediğim gibi ikide veya bosta kalıyor ve bire çok sert geçiyor lank diye birden bire geçiyor bu arada gaz vermezsem araç bire geçmiyor gaz verdiğim için vitese gecitigi için sert bir vuruntu sesiyle kalkıyorum bilgisi olan varmı daha önceden böyle bir problem yaşayan varsa yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |