![]() |
|
Silecek Kolu Cama Deyiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
peugeot207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2018 Saat 12:51 |
Fotograf Cekmeye calisacam. Servisten ciktiktan sonra vidayla baglanan Silecek Kolundan temas ediyor. En dip yerden. Silecek kolunu degistirdim daha cok ses gelmeye basladi. Supurgeden degil. Eski supurgeyi geri taktim. Kolu Vidaynan yerinden soktum taktim. Kol koku acayip saglam birsey penseynen bukemedim. Kolun uc kismini biraz buktumsemde ses halen geliyor. Kaputu soksem? Her gun yagmur yagiyor yav! Nasil Cozecem?
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
video olsa daha iyi anlardık ama kol değiyorsa süpürgenin plastiği kopmuş olabilir. ama o zaman camı bayağı çizer. tar tar tar diye ses çıkıyorsa sertleşmiştir.yenisiyle değiştireceksin başka çözümü yok. bim ve şok sileceklerini tavsiye ederim. çok sessiz ve dayanıklılar.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
baglantı noktasındaki vidayı kontrol et, silecek süpürgen eskiyse değiştir.
|
|
![]() |
|
onurrr41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Elinle kırmayacak şekilde bükebilirsin.
|
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Silecek supurgelerini değiştir kolunda cama değen yerini çocuklar bukmus olabilir az yukarıya doğru bük
|
|
![]() |
|
peugeot207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek kolu calistirinca gacir gucur sesler sikariyor
sol silecek kolu cama degiyor nasil cozerim bu olay nasil olmus olabilir? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |