|
206 Arka Koltuk Kafa Dayama Arıyorum (3 adet) |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
doganatak
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2016 Konum: istanbul-ŞİŞLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı doganatak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2018 Saat 09:49 |
|
Ben kapı fitillerini değiştirdim sesi bırak hava bile girmiyor.
|
||
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com www.tadidamagimdakaldi.com |
||
bjkamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
önceki aracıma aynı işlemleri uyguladım, bozuk yollarda gram ses gelmiyordu ve baya farketmişti, ön kapılardaki kilit sesini çözmenin yolu kapı fitillerini değiştirmek yada içine serum çekmekten geçiyor. kolay gelsin.
|
||
206 1.4 feline 2006 model
|
||
breakbeat
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|
|
Merhaba yalıtımı kendim yapıyorum. 20cm * 10 m bitüself aldım 4 kapının saclarının içini kapladım. Bir de 10 mm kalınlıgında 20cm*10 metre ses kesici sünger alıp döşemelerin arkasını boydan boya kapladım .Bütün döşeme klipslerini lastikli aldım aliexpresten.
Kapı kilit mandallarını süngerle kapladım. Döşemeleri daha kapatmadım, daha doğrusu kapatamadım. Her gün işten gelince hava kararana kadar uğraşabiliyorum otoparkta. Döşemeleri sökmüşken şöför tarafı kapı gergisi istiyordu, onu sipariş ettim. Kapatıp test etmem h.sonunu bulur ancak direkt olarak bitüselfle kaplayınca teneke sesi kesildi kapılardan. Arka kapılar şahane oldu, önlerden kapı dilinin orlardan çirkin bir ses geliyor kapıyı kapatırken halen. Gresle deneme yapıcam bugün bakalım çözülecek mi
|
||
neukee
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yalıtım içn tam olarak neler yaptılar maliyeti ne kadar?
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ellerine sağlık yalıtım bay bir fark ettiriyor araçta. Çıkamacılara yönelmen daha iyi olur hemde temiz yırtık pırtık olmaz.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
breakbeat
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|
|
İnşallah Soner hocam, en son çare çıkmacılara bakıcam. Arabaya yalıtım yapıyorum 1 haftadır, onu da bitirince kafalık meselesine tam yoğunlaşıcam
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
inşallah bulursun kardeşim biraz zor ama facebook gruplarında çok karşılaşıyorum aslında.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
breakbeat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|
|
Şişirilmemiş fiyata satan arkadaşlar ulaşırsa almak istiyorum. 2 tane olsa da olur ama 3 tane olursa on numara olur
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |