Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 Arka Koltuk Kafa Dayama Arıyorum (3 adet)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=46719
Tarih: 22 Aralık 2024 Saat 09:51
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 Arka Koltuk Kafa Dayama Arıyorum (3 adet)
Mesajı Yazan: breakbeat
Konu: 206 Arka Koltuk Kafa Dayama Arıyorum (3 adet)
Mesaj Tarihi: 23 Haziran 2018 Saat 21:39
Şişirilmemiş fiyata satan arkadaşlar ulaşırsa almak istiyorum. 2 tane olsa da olur ama 3 tane olursa on numara olur

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2018 Saat 18:05
inşallah bulursun kardeşim biraz zor ama facebook gruplarında çok karşılaşıyorum aslında. 

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2018 Saat 17:51
İnşallah Soner hocam, en son çare çıkmacılara bakıcam. Arabaya yalıtım yapıyorum 1 haftadır, onu da bitirince kafalık meselesine tam yoğunlaşıcam

Mesajı Yazan: sonerkyl
Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2018 Saat 09:49
Ellerine sağlık yalıtım bay bir fark ettiriyor araçta. Çıkamacılara yönelmen daha iyi olur hemde temiz yırtık pırtık olmaz. 

-------------
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000)
308 1.6 vti (2012)
206 1.4 FEVER (2007)
Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır.

Mesajı Yazan: neukee
Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2018 Saat 13:00
yalıtım içn tam olarak neler yaptılar maliyeti ne kadar?

Mesaj Tarihi: 27 Haziran 2018 Saat 18:45
Merhaba yalıtımı kendim yapıyorum. 20cm * 10 m bitüself aldım 4 kapının saclarının içini kapladım. Bir de 10 mm kalınlıgında 20cm*10 metre ses kesici sünger alıp döşemelerin arkasını boydan boya kapladım .Bütün döşeme klipslerini lastikli aldım aliexpresten. 
Kapı kilit mandallarını süngerle kapladım. Döşemeleri daha kapatmadım, daha doğrusu kapatamadım. Her gün işten gelince hava kararana kadar uğraşabiliyorum otoparkta. Döşemeleri sökmüşken şöför tarafı kapı gergisi istiyordu, onu sipariş ettim. Kapatıp test etmem h.sonunu bulur ancak direkt olarak bitüselfle kaplayınca teneke sesi kesildi kapılardan. Arka kapılar şahane oldu, önlerden kapı dilinin orlardan çirkin bir ses geliyor kapıyı kapatırken halen. Gresle deneme yapıcam bugün bakalım çözülecek mi 

Mesajı Yazan: bjkamil
Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2018 Saat 09:33
Orjinalini yazan: breakbeat breakbeat Yazdı:

Merhaba yalıtımı kendim yapıyorum. 20cm * 10 m bitüself aldım 4 kapının saclarının içini kapladım. Bir de 10 mm kalınlıgında 20cm*10 metre ses kesici sünger alıp döşemelerin arkasını boydan boya kapladım .Bütün döşeme klipslerini lastikli aldım aliexpresten. 
Kapı kilit mandallarını süngerle kapladım. Döşemeleri daha kapatmadım, daha doğrusu kapatamadım. Her gün işten gelince hava kararana kadar uğraşabiliyorum otoparkta. Döşemeleri sökmüşken şöför tarafı kapı gergisi istiyordu, onu sipariş ettim. Kapatıp test etmem h.sonunu bulur ancak direkt olarak bitüselfle kaplayınca teneke sesi kesildi kapılardan. Arka kapılar şahane oldu, önlerden kapı dilinin orlardan çirkin bir ses geliyor kapıyı kapatırken halen. Gresle deneme yapıcam bugün bakalım çözülecek mi 

önceki aracıma aynı işlemleri uyguladım, bozuk yollarda gram ses gelmiyordu ve baya farketmişti, ön kapılardaki kilit sesini çözmenin yolu kapı fitillerini değiştirmek yada içine serum çekmekten geçiyor. kolay gelsin.

-------------
206 1.4 feline 2006 model

Mesajı Yazan: doganatak
Mesaj Tarihi: 28 Haziran 2018 Saat 09:49
Orjinalini yazan: bjkamil bjkamil Yazdı:

Orjinalini yazan: breakbeat breakbeat Yazdı:

önceki aracıma aynı işlemleri uyguladım, bozuk yollarda gram ses gelmiyordu ve baya farketmişti, ön kapılardaki kilit sesini çözmenin yolu kapı fitillerini değiştirmek yada içine serum çekmekten geçiyor. kolay gelsin.

Ben kapı fitillerini değiştirdim sesi bırak hava bile girmiyor. Big smile

-------------
İnstagram: dogan_atak
www.appleturk.com
www.tadidamagimdakaldi.com

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net