SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş  Google Google ile giriş

Hoparlor tavsiyesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
M.Ahmet059 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı M.Ahmet059 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Hoparlor tavsiyesi
    Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2018 Saat 01:10
ne kadar bütçeniz var ? 
ses işi biraz bütçeyle alakalı :) sıfırdan başlayıp sonsuza gidiyoR :D 

mid takım koyabilirsiniz bence ön kapılara ( bende öyle yaptım) hepsiburada'da sony sistemler var alıp birkaç video izleyip kendiniz takabilirsiniz :) 

bunların yuvarlak olanları da var hem bir tık daha ucuz :) 

ayrıca şunu da belirtmeden edemeyeceğim :) 
denedim 
kurdukları sistemde o an bunlar çalıyordu ses kalitesi muazzam :) hem bass hem de tizz yüksek popüler müzikler için ideal hoparlörler :) (hepsiburdadan verdiğim linkteki hoparlörün yuvarlak olanı bu) 

bütçeniz olduğu sürece bu işe yatırmak mümkün önemli olan siz nasıl bişey istiyorsunuz :) 
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966
Tekirdağ/Muratlı
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
Ugurcan57 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ugurcan57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2018 Saat 19:24
Abilerim hayirli ramazanlar sizlere bi sorum olcak arabamda bass mevcut on kapilarda dandik yuvarlak hoparlorlerden var sanirim 16 cm oluyor 406 larin ön kapilarina bende ön kapilara hoparlor almayi dusunuyorum cunku ön tarafta ki ses cok yetersiz kaliyor siz ne tavsiye edersiniz 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.