|
Yan sanayi mercekli farlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
İbayerze
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2018 Saat 10:57 |
Hoşbulduk teşekkür ederim , hem nezaketiniz hem de cevabınız için.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Hiç yan sanayi ile uğraşmayın hocam çıkma temiz orjinal bulmanızı tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
İbayerze
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese merhabalar. 2006 model 1.6 hdi comfort araç satın aldım. Fakat on farlardan bir tanesi yan sanayi farlar değişmiş. Haliyle diğeri az da olsa soluk kalıyor. Ben de diğerini de yan sanayi bir farlar değiştirsem diyorum . Ancak yan sanayi farların mercek aydınlatması nasıl o konuda bilgi sahibi değilim. Yani isigi tek noktadan çizgi halindmii yansıtıyor, yoksa normal far gibi dağıtarak mi yansıtıyor. Kararsız kaldım yan sanayi olmazsa çıkma far soluk orijinal olana benzer bulmaya çalışacağım. Bu konuda fikri veya tecrübesi olan varmı acaba
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |