|
Piyasa hep ağır hasar kaydı !!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
M.Ahmet059
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2018 Saat 20:58 |
|
ilan verenler pek dikkat etmediğinden bu duruma kısas olarak da almak pek işimize gelmiyor sanırım yukarıdaki abilerimin dediklerinin yanında bir de artık araçların kaza anında akordiyona dönüşecek şekilde son halini alması da bir etken bence bu durumda, hafifin biraz üstü çarpmalarda kaporta öğeleri çok kolay şeklini değiştiriyor bir başka etken ise trafikte uzun saatler geçirme olabilir kazalara sebebiyet veren etmenler arasında bugün 5-10 metrelik yolu düzeltmek için ekipler çalışmış, bu esnada ben otobüste karşı şeritteyim, ben de ne kadar trafik olacak kaç tane kaza veya kaza tehlikesi görebilirim diye kesiyorum etrafı ilerilere dikkat etmeye çalışıyorum. sonuç olarak 4-5 tane tehlikeli kullanım gördüm, 3 yerde kaza olmuştu (seri dur kalk ve fren yapamayan sürücüler) ve bence en fenası 10 km kadar trafik birikti (biz otobüsle yaklaşık 10 dakikada geçtik oradan 1 dk=1km gibi düşünürsek 10km ediyor ya da 10dk'lik mesafeyi düşünün siz)
|
||
TechnoWalker
206 XR 2000 59 AAB 966 Tekirdağ/Muratlı |
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hasar durumuna göre filtreleme var sahibinde. Hasarsız, Agır hasarlı gibi secenekler var ama pek dikkate alan olmuyor galiba
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sıralamayı ucuzdan pahalıya diye yapınca önce maalesef hasar kayıtlı araçlar çıkıyor aslında sahibinden ağır hasar kayıtlı olanları başka kategoriye alması lazım isteyen ordan bakması lazım.
İlana orana bakıncada artık araç sahipleri aracını satınca eşdeğer özellikte yeni araç alamadığı için gerçekten ihtiyacı olan veya gerçekten parası olup araç değiştiricekler satıyor |
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benimde dikkatimi ceken tüm ağır hasarlı aracların aslında hiçbirşeyinin olmaması ufak bir kaza sonucu sigorta şirketinin abartmasından dolayı hasar kayıtlı olması. Ayrıca kazadan dolayı değil de üzerine cisim düşmesinden dolayı değişen motor kaputlarının çogalması. Şu şirket araclarına da illet oluyorum acıkcası, trafikde hayvan gibi davranıyorlar. İnsanların nasıl olsa şirket aracı içinde kac kuruşum var ki, Birşey olursa kaskosuda var diye düşünüpde hız yapmaları kuralları hiçe saymaları daha niceleri.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Açıkcası şöyle söyleyetim bende araç sayısının son dönemlerde çok artması şirket araçlarının ve kiralık araçların fazla oluşu acemi şöför sayısının fazla olması - kurallara uyulmaması - kimsenin kimseye saygısının olmaması - maganda gibi araç kullanılması - yeni model araçlara çok güvenilmesi bunun sebebiyle hızlı kullanılması ve sonucunda kazalara davetiye çıkarılması. Siğorta experlerinin (istinalar hariç) pert olmayacak yada ağır hasarlı olmayacak araçlara ustalar veya servisler ile anlaşarak bir çok parçaryı gereksiz değiştirmeleri ve yüksek miktarlara tamir - parça ücretleri çıkarılması karşımıza bu tip araçların çok çıkmasına sebep oluyor.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim gözlemlerim ve olaya karşı kişisel yorumum insanların çoğu eski zamanlardaki kadar değer vermiyorlar ve çabuk tükeniyor bazı şeyler,yavaş yavaş buna araç piyasasıda dahil oldu.Eskiden cep telefonunda ikinci el piyasası vardı,daha yaygın şekilde alım satım yapılırdı.Şimdi büyük çoğunluğun ikinci el cihaz bakmak aklına bile gelmez.Araç piyasası dahada karışık yoğun trafik ve sürekli artan araç sayısı kazaların olma olasılığını arttıracak bir çok etken var ayrıca şirket araçları vs benzer şeylere hizmet eden araçlar sürekli trafikte başına daha çok şey gelme ihtimali var.Birde bu tarz araçları toplayıp bu işten para kazananlar var hepsi şahsi olmuyor belkide bu tarz ilanları sık görmenizin nedeni buda olabilir.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
samet2461
3. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Dikkatimi çeken bir durum var. boş zamanım olduğundan dolayı sürekli sahibinden.comda araçlara bakarım. Daha 1000 km veya 3 aylık araçlarda ağır hasar kaydı var. Hatta bugün egea piyasasına baktım ilk baktığım 5 aracın 4 ü ağır hasar kayıtlıydı. Bu nasıl bir piyasa gerçekten ilanlarda araç var zannediyoruz ancak gerçekten araç yok. Ya gerçekten şöförler hep acemi yada başka bir olay var ??
Neden bütün markalarda 100 araçtan 60 ı ağır hasar kayıtlı . Piyasa neden hep çöp araç dolu ???
|
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |