![]() |
|
Torsiyon tamirinden sonra arkada devam eden ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gurhanm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2017 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2018 Saat 15:36 |
uğraşıcaz şuan aracım sanayide bakıyorlar bakalım ne çıkıcak işten dolayı fazla ilgilenemiyorum da ama bursa sanayisine gitmem gerekicek gibi
|
|
Peugeot 206 1.4 XR
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
%99 düzgün yapamadılar iyi bir usta bulman şart sallamasyon iş yapıyorlar yoksa |
|
![]() |
|
Gurhanm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2017 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
bende ondan şüpheleniyorum dingilin içinde uzun mil bulunuyor benim o da yamuktu muhtemelen düzgün düzeltemediler ve bozuk yolda dingild çarpıp ses yapıyor yani iyice sıkıldım bu durumdan tornacı da dingilde sorun yok deyip duruyor
|
|
Peugeot 206 1.4 XR
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
benzeri başıma 106 da geldi torsiyonu düzgün yapmamışlar bence tekrar yaptırman gerekecek |
|
![]() |
|
Fren ayarı yapıldı kampanalara da bakıldı haliyle fakat tamirden önce de vardı bu ses sonra da var bir türlü bulamadık sebebini
|
|
Peugeot 206 1.4 XR
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kampanalardan geliyor olmasın?
|
|
![]() |
|
merhabalar aracımı 1 ay önce bakıma soktum torsiyonlar dan ses geliyordu onları da yaptırdım fakat hala ses var eskiye göre ses azaldı fakat şuan arka lastiklere vurduğum da 2 demir bir birine çarpıyor gibi ses geliyor sizce sesin kaynağı nedir miller tornalandı tamir takımları değişti yardımlarınızı bekliyorum ustalar saçma şeyler söylüyor bandırma da yok egzos u sabitle ondan geliyor yok arka tampondan geliyor gibi bahaneler buluyorlar çıldırmak üzereyim
|
|
Peugeot 206 1.4 XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |