![]() |
|
Led xenon ampuller |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 Saat 11:40 |
Teşekkür ederim. Benim aracımda da kısalarda mercek var.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçta mercek varsa(2 defa mercekli led takılmış aynıa raçla geçtim) sorunsuz geçiyor ama haoljenle denemedim geçtim diyenler var.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
Led ampul ve xenon ampul farda mercek sistemi yok ise geçmez..
Sis farında var ise bu meretler geçmez.. Far yıkama sistemi mecburi değil.. |
|
![]() |
|
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Elbette led xenon diye bişey yok ben de biliyorum ancak halk diline yerleşmiş şekli led xenon normali LED ampul. Xenon farların far yıkamasız araçlarda uygun olmadığı.
Sedece LED ampulleri kullandığı halde muayeneden geçen ve geçemeyen var mı diye konu açtım.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
Satış hilesi onlar, Led xenon diye bir şey yok. Led var xeon var. Sizin baktığınız muhtemelen xenon, kurallara göre geçmez. Far yıkama vs olması lazım. Led ler ise geçiyor diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Arkadaşlar, yeni nesil xenon led ampuller araç muayenesinde sorun oluyor mu ?
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |