|
2009 Model 407 1.6 HDI Almak İstiyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
fatih__
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2018 Konum: beylükdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2018 Saat 11:41 |
Yeni konu açayım oradan devam edebiliriz
|
|
fatih__
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Mart 2018 Konum: beylükdüzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet değiştirdim. Anahtarcıya götürdüm ölçüm yaptı sıvı teması olduğu için çok farklı değerler alıyorum dedi.
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kumandanın pilini değiştirdiniz mi?
|
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar kusura bakmayın cevap yazamadım iyi dileklerinize. Çok teşekkürler. İyi ki de almışım diyebileceğim bi araç. Çok memnunum. Sıkıntılar var tabi ki ufak tefek. Bu sıkıntıları buradan mı yazayım yeni konu mu açayım bilemedim.
1. Uzaktan kumandası çok yakına gelmem lazım açması için. Gösterdim içine sıvı girmiş diyor. Yenisini verelim dedi 250 TL yeni tip kumanda. İstanbul da var mıdır bunu daha uyguna bulabileceğim yer. 2. Kolçak karşısına giren küçük pimi kırıldı bunun için bi öneriniz var mıdır. Japonla yapıştırdım sanırım tam olmadı yine kırıldı.
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah
|
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
hayırlı olsun daha iyileri cümlemize nasip olur inşallah
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun hocam. Allah kaza bela vermesin. Sorunlar konusunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar aranıza katılmış bulunmaktayım. Peugeot 407 1.6 HDI Comfort 2009 Model gri renk aracımla... Sizlerinde verdiği bilgilerle aracımı aldım. Teşekkürler hepinize...Bunun yanında sorunlar var tabiki :D
|
|
serdarr4
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2018 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 407 2006 model ve 255000km de aldım. Aracın motor %81 çıkmıştı. Canavar gibi maşallah. Özellik ve fiyat olarak kesinlikle tercih edilebilir. Aracı almadan özellikle dizel versiyonunu deneme sürüşü yapılmalı ve yokuşta sıkıştırılmalıdır. Birde aracın klimasına baktırmakta fayda var. Bunlarda klima kazanı içerisinde bulunan jelatin inceliğinde bir parça var. Zamanla kırılabiliyor. 3 krşluk parça fakat tamir için gögüs sökülmesi gerektiğini duymuştum. Değişmez ise aracın bir tarafı sıcak bir tarafı soğuk üfler.
|
|
Ne zaman biteceği belli olmayan bir yolun neresinde olduğunun önemi yoktur.
|
|
ocaliptus
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
|
Bende de 2006 407 1.6 Hdi executive var 3 ay oldu alalı. Test merkezlerine değil de iyi bir yetkili servis veya ustaya gösterip alınabilir. Bakımları düzenli yapıldıysa bu km aşırı çok değil.
Düzenleyen ocaliptus - 29 Mart 2018 Saat 16:00 |
|
06-15HT787
|
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Satan kişi düzgün olduğunu söylüyor arkadaşım kendisi. teşekkürler ilginize... |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Kardeş bende 307 sw premium var.. Yani 407 comfort benimkinden donanımlı değil ben o yüzden ilgilenmiyorum.. 407 Premium veya millesium olsa yürürdüm her türlü takasa..
200.000 km hiçbirşey düzgün binildi ve bakımlı tutulduysa.. |
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acaba servis geçmişin yetkili servis bize verir mi?
|
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok iyi gerçekten. Tabi dediğiniz gibi ekspertiz sonuçlarına motor aksamı olarak ne kadar güvenebiliriz o da tartışılır...
|
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok teşekkürler ilginize... compresyon testi nasıldır nerede yapılır bilmiyorum ama internette baktım silindirlerdeki basınç ölçümü sanırım.
|
|
capello
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim de bir 407m var 2013 den beri biniyorum, bir test merkezinde %70 motor vermişti taa 2013 de o zamandan bu zamana motor olarak hiçbir sorun yaşamadım.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sürekli yetkili servis bakımlı ise çok sıkıntı olacağınız zannetmiyorum değişmesi gereken bir çok parça değişmiştir zaten. km çok deil yaşına göre kardeşim normal motor durumunu kompresyon testi yaptırarak öğrenebilirsin. oto test mekezlerinde değerlere çok takılma dayno cihazların bir çoğunun yapılması gereken bakımları yapılmıyor. Belli zamanlarda kalibrasyon yapılması gerekiyor bir çoğu ilgilenmiyor buda motor değerlerinin olması gerektirdiği gibi çıkmıyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Comfort paketli araç
Bir parça boya var haricinde değişen boya kaza yok. Fiyat olarak 37 38 civarında takas da istemez sanırm... |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
Kardeş arkadaşın kaça satıyor, donanımı ne, kaza boya durumu ne.. Bunlar önemli.. Bir de takas düşünüyor mu?
|
|
fatih__
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu km de arıza yapabilir diyorsun yani...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |