![]() |
|
207 Parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Stranger ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2018 Saat 09:13 |
|
. Araç yarı otomatik N konumu dışında başka bir konum yok maalesef
P konumu olmadığı için ne şekilde bırakmak gerekiyor
|
||
![]() |
||
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle inşallah. Hocam N konumunu cok Kullanmayın derim. Mesala rampa bir yerde durdunuz aracı önce N konumunaalıyorsunuz el frenini cekiyorsunuz ayagınızı frenden cekip boşlugunu alıp aracın yükünü el frenine veriyorsunuz sonrasında vitesi "P" konumunu getiriyorsunuz. Hareke halinde asla N konumuna getirmeyin. Al4 şanzuman zaten sorunlu bir şanzuman hiç değilse bilinçli kullanarak olası sorunları en aza indirmek lazım.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
![]() |
||
conteo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2018 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
|
hocam ben eski aracımda ve daha 1 hafta oldu alalı 207 1.4 3kapı aracım ıcın https://www.parcafilosu.com/ sitesinden parca satın alıyorum şase numaranı yazıyorsun ve sorunsuz adrese geliyor tavsıye ederım
|
||
![]() |
||
Stranger ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Linkleri paylasıcam yardımcı olursanız sevınırım
|
||
![]() |
||
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
soner abi de, bende aliexpresciyiz, ben lazım olan herşeyimi aliexpresden alıyorum :) birde araştırdığın, almayı düşündüğün ürünün mutlaka geribildirimlerine bakın, en azından orada nasıl bir ürünle karşılaşacağını kestirirsin gözünde.
|
||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
ne alacaksınız hocam ben çok ürün getirdim. linklerini atarsanız ona göre yorum yapabilirim.
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
Ali ekspress de ugun fıyatlı urunler var deneyen oldumu acaba
|
||
![]() |
||
eran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
|
Peugeotmarket'i tavsiye ederim. Fiyatlar oldukça iyi.
|
||
![]() |
||
|
Arac sahipliği konusunda ilk tecrubem ogrenecegız inşallah
Bu arada bir sorum daha olacak yarı otomatık aracta aracı her zaman N konumundamı bırakmam gerekıyor? |
||
![]() |
||
HasGur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 474 |
|
Hayırlı olsun, güle güle binin. Sizden önceki sahip(ler)i canını emanet ettiği araca "insan evladı" gibi baktıysa sadece olağan masraflar ederek uzun yıllar kullanabilirsiniz aracınızı. Ankara'da sanayiden aldığım parçaların fiyatlarına yaklaşabilen hiç bir internet sitesi olmadı bu güne kadar (motor yağı hariç) Yedek parça satıcıları internetteki fiyatları hepimizden iyi biliyorlar, ilk çektikleri fiyat hemen hemen aynı oluyor biraz pazarlık yaparsanız indirim yapıyorlar. Son olarak 2 ay önce servisteki fiyatı 630 lira olan ve nette en ucuz 385 liraya bulduğum hemen hiç satılmayan, tedbir amaçlı değiştirdiğim orjinal bir parça grubunu 275 liraya aldım. Ancak fiyatı 5-10 lira civarında olan conta, susta gibi ufak tefek şeyler sanayide daha pahalı çünkü internetten alındığında kargo ücreti ödendiğini de biliyor parçacılar :) Bursa'da daha şanslı olabilirsiniz... Örneğin benim aracımdaki turbo contasını orada üreten bir firma perakende 5 liraya satarken aynı marka conta diğer sitelerde 10-30 lira arasında satılıyor ve Ankara sanayide 25 lira. |
||
1973 200
1976 280S 1983Şahin 1990Transit 1991Şahin 1993Toros,Kartal 1995R19 1997Tempra 1999E2200 2000Megane 2004Axor2523 2005Focus 2005 1840 2006307 2007R420 2008Civic 2012SpB |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Parça konusunda internet üzerinden yapılan alışverişlerde ufak tefek karlar elde edilebiliyor tabi güvenilir ve satış sonrası desteği esirgemeyecek kişilerle alışverişi yapmakta fayda var.Parça konusunda kritik parçalar için yetkili servis,muadil olarak alınabilecek parçalar içinde parçacılar yada internet satışı yapan yerlerden alışveriş yapılabilir bu tercihinize kalır.Zaten sanayi parçacılarıda muadil ürünlerin tedariği için daha çok kullanılıyor.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
06huh39 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2018 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|
|
||
Pejoooo Korktun mu ?
|
||
![]() |
||
|
İyi temennileriniz için teşekkür ederim. Bakalım pejo kullanmaktan memnun kalacakmıyım aslında markaya karşı yargılarım çok fazla ama malum kesemize göre hareket etmek zorunda kaldık
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
öncelikle aramıza hoşgeldin. aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim. karderşim şöyle diyeyim piyasada parça fiyatları genelde aynı ama en güzeli karşılaştırma yapmaktır ben hep öyle yaparım motor yağını felan internetten alırım hep en kötü 20-30 tl karım oluyor. parçacılardan fiyat alırım ve sonra nette araştırma yaparım. İyi ürünleri uygun fiyata neresi uygunsa ona yönelirim.
www.parçagönder.com |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar 2009 modelyarı otomatik 207 aldım şahsıma ait ilk aracım
Araçta bir kaç eksiklik bunları gidermek istiyorum. Yedek parça temini konusunda internet üzerinden daha hesaplı alışveriş yapabileceğimiz bir sayfa var mıdır. Yoksa otosanayi parçacılarına mı gideyim. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |