|
Konsoldaki saat sıfırlanması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Mehmet UYAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2018 Saat 12:55 |
Girdim dediğinizi yaptım ama türkçe dil desteği yok bende ingilizce yaptım artık
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
Sıfırlayınca dil ayarınıda değiştirmiş, Yine aynı ekran üzerinden tuşlara basılı tutup ilerleyerek dil ayarı yapılabiliyor, iki satır ekransa eğer Türkçe Destekği var, üç satırsa yok, İngilizce "Language" diye geçer, Fransızca 'la langue" diye geçer, o menüye tekrar girip dili değiştirebilirsiniz. |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Mehmet UYAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2018 Konum: Bilecik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
|
Şimdi gittim denedim dediğinizi oldu saati ve tarihi ayarladım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim iki sorum daha olucak kapılar açıldığında o ekranda yazılar yazıyo ingilizce mi farnsızca mı bilmiyprum ama bu türkçe olmazmı acaba diğer sorumda yine akü ile alakalı akünün şarjı bitmeden önce teyp tamamen kapanıyodu ve ekran sönüyodu şimdi kontak açıkken de kapanıyo ama ekran sönmüyo bunu da yapma şansımız varmıdır yada bilgisayara bağlamadan düzelmezmi teyp orjinal değil
|
|
Mehmet UYAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
|
Soldakinede sağdakinede bastım ama aynı tepki vermedi basılı tutmayı bi deneyeyim o zaman inşallah düzelir ekran yanıp sönüyo sürekli beni ayarla dercesine
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
soldaki düğmeye basılı tutunca ayar menüsüne giriyor olması lazım, basınca tepki vermiyor mu?
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Mehmet UYAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet UYAR
|
Selamunaleyküm arkadaşlar partner aracımın aküsü bitti vurdurarak çalıştırdım mecburen ve elektirik kesildiği için konsol daki tarih ve saat sıfırlandı düğmeleri var basıyorum ama çalışmıyor bunu kendim ayarlayamazmıyım
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |