![]() |
|
3000 devir geçince stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sLeymN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2018 Saat 10:05 |
Merhabalar,
Dün arabayı teslim aldım (: sağolsun tamirci arkadaşlar 60 km test yapmışlar araba ile :D Şuan için sıkıntı yok gibi görünüyor. Önceden yokuşlarda tırmanırken araç zorlandığında veya vites düşürüp arabayı devirlendirdiğimde egzozdan simsiyah duman çıkıyordu şuan o yok. Eve geldiğimde tekrar denedim. 5 6 bin devire kadar gaza abandım, egzozdan yine siyah duman çıkmadı. Şuan araç sorunsuz gibi duruyor, bir kaç günlük kullanıma göre hareket edecem artık.
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krank sensörüyle asfaltta iz bırakacak kadar duman atma olayının bi alakası varmı acaba.. Hava debimetreside olabilir denenmesi lazım veya orjinal Peugeot yazılımı olan bir bilgisayardan baktırın derim arızalara.
Düzenleyen Orçun.Dmr - 15 Şubat 2018 Saat 01:04 |
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
sLeymN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
az önce usta aradı, krank sensörü arızalı değişmesi gerekiyor dedi. Bakalım o değişince başka yerinden sıkıntı çıkaracak mı?
|
|
![]() |
|
Abi çok teşekkür ederim. İş gelirken yine aynı sıkıntıyı yaşadım. Sanayiye bıraktım arabayı. Umarım çözülür. Artık parasından geçtim sıkıntılar yüzünden iyice soğudum araçtan. Bezdirdi resmen. Tüm kronik sorunlar var araçta.
|
|
![]() |
|
TIBBİYELİ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2017 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TIBBİYELİ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun .. bende benzer sorun vardı usta var usta var kardeşim.. bulamazsan işin zor..
Ama ben oto teste soktum oksijen sensörü yani lambda sensörü arızalıymış bide hararet müsürü değiştim sorun çözüldü... bence oraya bi baktır derim.. 250 civarı bir yeni sensör.. geçmiş olsun tekrar.
|
|
![]() |
|
2003 307 dizel aracım var. Araç çalışır haldeyken 3000 deviri geçince stop ediyor. Bazen 2000 devirde tekliyor debriyaja basmazsam stop ediyor. Basarsam çalışmaya devam ediyor. Ayrıca dururken baktım egzozun bulunduğu kısımda asfalt simsiyah is olmuş. Nedeni neden olabilir? Birde ankarada düzgün bir tamirci önerebilir misiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |