|
jantlarım hakkında yorum yaparmısınız |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2018 Saat 21:42 |
ben bunları 2. el aldım 250 liraya diğer jantlar pahalı biraz artık durumları duzeltene kadar ıdare edıcez
:) teşekkurler
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
hayırlı olsun. bende porche jantlar ağır geldiğinden dolayı orjinal 207 jantı ile değiştirdim, yazlıklara geçerken takıcaz artık.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 306 GTI jantını en çok yakıştırıyorum,bazende 206 RC jantlarından takıyorlar onlarda güzel duruyor.Yenilik açısından iyi olmuş tabiki.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
Eskisine göre daha iyi ama daha güzel seçenekler de vardı. 206 CC jantı güzel giderdi
|
|
AhmetSehzade
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2017 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AhmetSehzade
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |