![]() |
|
207 duman atıyor gaz yemiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
27BEN80 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2018 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2018 Saat 04:18 |
MOTORDA SORUN VAR BENCE BEYAZ DUMAN NORMAL DEĞİL DİZEL ARACTA
|
|
BARAN
|
|
![]() |
|
Selçuk55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2018 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ustalari gec sen duzgun bir peugeot ustası bulmak zor ayni sey benimde basima geldi enjektor dediler değişti turbo dediler sifir egts marka turbo aldim beyaz duman devam etti aracimdaki sorun sekman asinmasi ciktı yarin sekman atilacak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hava debimetresi (maf sensörünü) de sorunlu olabilir. Bulunduğunuz il neresi Düzenleyen samet2461 - 14 Ocak 2018 Saat 18:13 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. hocam bunların bir çok sebebi olabilir.Peki aracınızda su eksiltme - yağ eksilteme gibi durumlar varmı? Siz ustalara bakmayın aracı bilgisayara bağlayıp bakmadan hemen tubo bilmem ne diye sallarlar eğer mümkün yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırın 100-150 tl arasında bir ücret talep ederler ama hiç yoktan orjinal yazılımla hangi hata kodlarını verdiği arızlı bir parça varsa hangisinin değimesi gerektiği söylerler usta usta gezip gereksiz parça değiştirmekten iyidir.
1-kızdırma bujileri 2-tubo 3-enjektörler 5-turbo elektrovanası
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
07AFR01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2018 Konum: gümüşhane Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
merhabalar 2007 model dizel 1.6 hdi motor 207 aracım var araç ilk çalıştıgında motoru soguk iken ortalama 3 dk beyaz duman atıyor 220 km gören aracın hızı 140 km geçmiyor artık çekişi çok fazla düştü rampaları çıkmaz oldu askeri personel oldugum için çalıştıgım yerde kimseyi tanımıyorum bazı ustalar turbo sıkıntılı dediler güvenemedim acaba aracın ne sıkıntısı var yardımcı olabilirmisiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |