![]() |
|
Bi-Xenon Gerekenler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
babamrb06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Konum: Ankara Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı babamrb06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2018 Saat 01:02 |
Peki halojenden lede gecince ışık düzeni halojendeki gibi genis oluyomu yoksa daginik veya ortaya toplu sekildemi oluyo
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır normal far yerine Xenon lambası takanlar o dediğinizi yapıyor. Keşke hepinizden bı Xenon olsa
|
|
![]() |
|
onlycihan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
Hayır normal far yerine Xenon lambası yalanlar o dediğinizi yapıyor. Keşke hepinizden bı Xenon olsa
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi-xenon dediğiniz şeyler gece gözümüzün ırzına geçen şeyler mi?
|
|
![]() |
|
mchtaknc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Önerebileceğiniz led ampül var mı marka lümen falan olarak
|
|
![]() |
|
M.Ahmet059 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2017 Konum: Tekirdag Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı M.Ahmet059
ben de o eski ışıkları değiştirdim
led far taktım aydınlatma çok güzel oldu görüntü de bir tık iyileşti tavsiye ederim bir düşünün bunu da ;)
|
|
![]() |
|
Gokcesel ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Gereken parçalar bi-xenon mercek, maket bıçağı, isi tabancası ve gri kapatmak icin silikon :) internetten izleyerek yapabilirsiniz bu isi de açıkcası. Merceği AliExpress'ten alabilirsiniz 2.5" almanız gerekiyor merceği. Kalitesine göre fiyatları değişiyor 30-50 dolar arası. Muayene de merceğin içinde xenon ampul olmadığı sürece sıkıntı yaşamazsınız. Halojen olması gerekiyor. |
|
![]() |
|
maximusti ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Muayneden geçmez
Işık oranı takılan ampüle bağlı Gereken parçalar özetle: Far Mercekleri Bi-xenon perdesi ampül
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
sizi geceuçuşu.com sitesine yönlendireyim aradığınızdan fazlası var orada.çok bilgili tecrübeli arkadaşlar mevcut
|
|
![]() |
|
mchtaknc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Merhaba arkadaşlar aracıma farlardan şikayetçi olduğum için bi-xenon uygulaması yapmak istiyorum. Ama bu konuda pek bir bilgim yok tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Bi-xenon muayeneden geçer mi ? Işık oranı nasıldır iyi midir?
Gereken parçalar nelerdir? Bunlar hakkında bana bilgi verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler. Bunun haricinde eğer farklı bir uygulama için fikir de vermek isterseniz lütfen belirtin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |