|
3008 motor marş basmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Semavi
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2018 Saat 22:24 |
Emaneten bindiğim hyundai accent araç var,onda da özellikle soğuk havalarda bu sıkıntıyı yaşıyorum,bizdeki bu benzer sorun aküden kaynaklı olduğunu belirtmek isterim.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
aracınız hayırlı gökhan kardeşimin dediği gibi akü kontrolü yaptırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
hayırlı olsun büyük ihtimalle sorun aküde
|
|
abdullahalp
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abdullahalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba arkadaşlar aranıza 5 gün önce 2011 model peogeot 3008 thp otomatik allure paket 52000 km de bir araç ile katıldım. aracı ekspere sokarak aldım. aldığımın ertesi günü aracı çalıştırmakta sıkıntı yaşadım. anahtarı çevirdiğimde ya ilk seferde yemiyor ya da çok zor yiyor. sıkıntı buji midir akü müdür bilemedim. buna ek olarak bi çalıştırmada motor arızası diye uyarı verdi 3 5 dakika sonra söndü. 60bin periyodik bakımları yapılmış olarak aldım dolayısıyla bu sıkıntıların olmaması lazım diye düşünüyorum. bununla ilgili benzer bir konu 1 ay kadar önce lpg li bir araç ile ilgili açılmış orada cevabımı bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
|
|
cahille muhabbet zor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |