|
508 1.6THP motor sesi problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ufuk_64
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2017 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2018 Saat 16:21 |
Çok kısa çekim olmuş, gülü seven dikenine katlanır kolaymı üst üste 3 kere yılın motoru seçilmek. Ses normal thp motorların sesi benzinli mozotlu arası ses çıkarıyor. Havalarda soğukken sabah ilk çalıştırmada kulak verip bir dinlemende fayda var, eğer ilk çalıştırmada (gaz vermeden) 10 sn gibi eski diesel ford minibüsler gibi ses çıkarıyorsa zincir olabilir. Eğer ilk çalıştığı gibi 1 dk sonrada ses aynı ise sorun yok demektir.
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Merhaba.
Bujilerden olabilir. |
|
abreqhrvolcano
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2018 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abreqhrvolcano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
abreqhrvolcano
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2018 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı abreqhrvolcano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar, 2012 model aracımın motorundan gelen sesi linkte dinleyebilirsiniz. Aracın tüm kontrollerini yaptırdım. Hiçbir problem yok dediler. Fakat araç 1000 2000 devir civarında böyle bir ses çıkartıyor. Devir yükseldiğinde ses gidiyor gibi. Bu sesi aracın içinde de alıyorum ve rahatsız edici bir ses. Benzinli bir motor olmasına rağmen dizel araç gibi ses çıkarıyor. Acil fikirlerinizi bekliyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |