|
508 karışık sıkıntılar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yğz
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2017 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2017 Saat 00:30 |
Bende sanmıyorum ama kırmızı,ışıklıları ilan,dan gördüm hiç 508 kullanıcısı da yok sanırım
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
508 modellerinde öyle farklı bir renk seçeneği olacağını zannetmiyorum belli de olmaz pek karşılaştırma imkanım olmadı. tek renktir söküp ampulü değiştireyim olmaz zaten hocam yapılır ama baya bir zahmetli işlemler gerektirir sanırım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ygzz
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2017 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim hoşbulduk aynen baya abartmışlar. bir sorum daha olacak bazı araclarda direksiyon üstü ve klima kontrol tuşları kırmızı renk degişimi nasıl yapılıyor bilenvarmı acaba veya başka pejo modellerinde nasıl oluyor
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Detaylı temziliği sanırım biraz fazla abartmış arkadaşlar bu tip elektronik sorunlarınız varsa hocam sanayiden ziyade arıza tespiti için yetkili servise gitmenizi öneririm. Yaptırmanıza gerek hiç yoktan problemleri öğrenip ona göre yol izlerseniz sanayideki cellatların eline düşük yüksek meblağlar ödemekten ziye sorunu bildiğinizden daha uygun fiyatlara yaptırabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ygzz
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2017 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar yeni 508 kullanıcısıyım merak ettiğim konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
Detaylı temizlik sonrası akıllı giriş(eller serbest ) deniyor sanırım artık kullanamıyorum anahtar resetini yapmayı denedim ama beceremedim sanırım ) Yönlendirilebilir far arızası yazıyor sis farları eşlik ediyor direksiyona ama xenon farlarda var sanırım sıkıntı elektirikciye götürmem gerektiğinin farkındayım ama adanada yaşıyorum çokta hakim değilim sanayisine head up ekranda navigasyom bilgisini göremiyorum gösterge panaleimdeki bilgi ekranında oto radyo kapalı ve harita dışı bölge yazıyor karşılaşan varmı acaba Birde bildiginiz çıkma veya sıfır parça alabileceğim özellikle araç içindeki (4 sinyal tuşu veya okuma lambalarının kapakları gibi küçük aksesuar parçalarını) bulabileceğim parçacı numarası varsa çok iyi bir yardım olur benim için teşekkür ederim şimdiden |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |