![]() |
|
8 Bijon jant ile muayene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ben_erhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ben_erhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2017 Saat 07:13 |
Kara jant al bence.. 2.el 100 tl ye bulabileceğimi düşünüyorum..ben kışlıklar için aldım.. 1 aylık çiziksiz kapaklarıyla beraber c elize jantı.100 tl ödedim..letgoda çok fazla seçenek var.. muayenede geçmiyor.. gerçekten sinir bozsa da geçmiyor..
|
|
![]() |
|
egun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kışlık lastik seçeneğini elemek durumundayım, en ucuz yolla işi bitirmeye çalışırken bu sefer daha çok masraf açılacak. onun yerine jantları yenilemek daha mantıklı geliyor. Kendi jantlarıma alıcı bulmak şartıyla tabi.
|
|
![]() |
|
ggitaristt ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
![]() ![]() ![]() ![]() |
206, C3 falan bul rica et..
|
|
![]() |
|
yusufmercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufmercan
![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında fiyat yuksek ama kışlık lastiklerin yoksa 4 kara jant al onada kışlık tak o şekilde geçir en azından kışın kullanırsın elinin altında durur
|
|
![]() |
|
egun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar, Her ne kadar bende istemesemde aracımda 8 bijonlu jant bulunmakta. Yarın öğle saatlerinde muayaneye girilecek ve 8 bijon jant ağır kusur sebebi. Kiralık jant-lastik için bir kaç yerden fiyat aldığımda en düşük 120 TL talep edildi. Ücret fazla olduğu için bu yöntemi elemek zorundayım. Size danışmak istediğim konu ise, nasıl bir geçici çözüm uygulayabilirim?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |