|
Almayı düşündüğüm 98 306 1.8 hakkında.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2017 Saat 09:07 |
306 lar iyidir. ben sw kullanıyorum.güzel, yumuşak süspansiyonlu aile aracı. 2002 lere bak. temizleri bulunabiliyor. 25bin tl ye temizleri var. temizden kasıt cidden temiz. al direk sür. ben bu aracı sana tavsiye etmem. onu alırsan 3-4bin masraf çok rahat yaparsın. her şeyden önce o açılır tavan başına iş açar. zaten 200.000 e gelmiş. ağır bakımlar kapıya dayanmış. yapıldı dediklerine inanma. adam yağ değiştiriyor bütün bakımları yapıldı yazıyor. .
|
|
safak77
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2017 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Antalya'dan selam arkadaşlar, Şafak ben, yeni üyeyim. Çoktandır temiz bir hb 306 bakıyorum. Şu anda almayı düşündüğüm 98 model 1.8 16v 205 bin kilometrede bir araba var. Klima, açılır tavan ve sıralı lpg var. İçi dışı tertemiz görünüyor. 2 parça değişeni var ve komple boyalı ama düzgün yapılmış. Benim için boya değişen vs önemli değil. Klima kompresörü yeni değişmiş, 17 bin tl isteniyor. Daha önce hep tofaş gurubuna bindim artık klimalı hidrolik direksiyonlu daha konforlu bir araba istiyorum ve 306 ları çok beğeniyorum. Sizce bu arabaların yaşı itibariyle devri kapandı mı, yoksa her arabada olabilecek rutin aksaklıklarla binilebilir mi. Özellikle bakıp incelemem gereken bir yerleri var mı. Şimdiden teşekkürler..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |