|
Direksiyon simidinde tıkırtı sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2017 Saat 10:27 |
Probleminizin çözüldüğüne sevindim özğür bey genç doğanalardan memnun olanda var olmayanda inşallah size bakış açıları ve yapacakaları işlemlerde sorun çıkarmazlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Özgür3310
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Özgür3310
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Soner bey ilginiz için teşekkürler. Bu sabah bir tavsiye üzerine şaşmazlar oto sanayide genç doğanlar peugeot özel servisine götürdüm. Çok ilgili ve alakalılar. Direksiyon minindeki mafsalı söküp yağladılar ve sorun tamamen giderildi. Ücrette almadılar. Ayrıca araca carbon clean uygulaması yaptırdım..aracın sanki sesi bile değişti. Ücret 100 TL.Ankara'da olanlara tavsiye ederim.
|
|
Mustafa Toplu
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
özgür hocam şaşmazda alsancak oto var peugeot konusunda orayı tavsiye edenler çok. Yetkili servis derseniz fatih peugeot tavsiye ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Özgür3310
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Özgür3310
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Herkese merhaba. Aracım 2012 model 508 e HDİ yarı otomatik. Aracımı alalı 3 gün oldu. Özellikle park halindeyken direksiyonu çevirdiğimde direksiyonun olduğu bölümden(direksiyon simidininin hemen altından) takırtı sesi geliyor. Yolda giderken pek hissetmiyorum. Ankara'da bir ustaya gösterdim.aracın altına falan baktı o bölümde bir sorun olmadığını, sesin direksiyon tıkırtı burcundan geldiğini, uzun süre kullanılmayan araçlarda olabildiğini,kullandıkça sesin kesilebileceği söyledi.bu ses beni çok rahatsız ediyor. Ankara,da tavsiye edebileceğiniz bir usta varmı acaba. Yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
|
|
Mustafa Toplu
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |