|
308 sağ arka stop lambalar yanmaması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ercanayman
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2015 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercanayman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2018 Saat 17:08 |
teşekkürler bir bakayım servislere..
|
|
PEUGEOT 308 1.6 VTİ 120 BG OTOMATİK
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yetkili servisler tamir kitleri oluyor bu tip durumlar için telefonla arayıp bir sorun. Birde aliexpres gibi yabancı sitelerde soketler oluyor soketin tipine bakmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ercanayman
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2015 Konum: BEYLİKDÜZÜ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercanayman
|
bende soketi degistirmeyi düşünüyorum.
Ancak hic bir parçacıda bulamadım. nerden bulabilecegim konusunda yardımlarınızı beklerim. |
|
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aleyküm selam bence kısa sürede soketleri yenisi ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Çünkü erime olduysa o devam edecektir. Büyük ihtimal fren ampulleri patlamıştır. Değiştirip denemekte fayda var. Fren ve park ampulleri farklı hocam ondan dolayı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ercanayman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercanayman
|
Selam arkadaşlar, Sorun Far soketinin girdiği yerde ki plastik kısımda hafif erime olmuş. Onu kazıdıktan sonra Elektrik almaya başladı. Teşekkür ederim. Ayrıca fren lambası basıldığı zaman yanmıyor. Parkları açınca yanıyor. Takılan ampulden olabilir mi? Ben klavuzdan baktım p21 5w diye ampül bilgisi var. ampülleri aldım bakalım takınca frene basınca yanacak mı? |
|
|
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Normalden hızlı yanma durumu sinyal ampullerinin birinin patlamasından olabilir.
Sigorta bu hızlı yanmadan sonra yanmış olabilir o sebeptende komple gitmiş olabilir.
|
|
sonerkyl
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla hocam şimdi bende baktım klavuza sinyaller ve stop için herhangi birşey yazmıyor siğorta konusunda garip buradan klavuza bakabilirsiniz 201 sayfa bence hocam kontak sprey alıp soketi temizleyin derim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
ercanayman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercanayman
|
Merhaba, Benim aracın sağ arka stop lambası yanmamaya başladı. Sinyal verdiğim zaman normalde daha hızlı sinyal ışığı yanıp sönüyor. Arka stop lambasını söktüm baktım kablolarda bir sıkıntı görünmüyor. Acaba sigorta bozuk olabilir mi. Birde araç kılavuz da motor bölümünde ki sigorta kutusunda kısa uzun far diye yazıyor. Arka stopların ayrı bir sigortası var mıdır? yada hangi sigorta stop lambası ile ilgilidir. Yardımlarınızı rica ediyorum.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |