|
yağmur sensörü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2017 Saat 09:17 |
benim bildiğimde yok arkadaşlarımızın dediği gibi kolde auto yazarsa vardır. Birde dikiz aynasının üstünde sensör varmı belki kolu auto olanla değişmişte olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
comfortlarda yağmur sensörü yok diye biliyorum ben de.. eğer varsa silecek koluna bir kere aşağı yönce basınca otomatik silecekler devreye girer..
|
|
Furkan979
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Furkan979
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Biraz hevesinizi kırmış gibi olacağım ama comfort pakette yağmur sensörü yok eger aracınız comfort techno plus ise silecek kolu var direksiyonun sağında orda auto yazıyo ona getirirseniz yağmur sensörünü açmış olursunuz
|
|
ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2017 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar 2006 307 comfort paketının yağmur sensörünü nasıl çalıştırıyoruz acaba
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |