|
MTV Zammı hakkında düşünceleriniz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MUCİT
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2017 Saat 00:03 |
Mevcut hükümet kaşıkla veriyor kepçeyle geri alıyor.... |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Önceden sadece akaryakıt istasyonunda pompa vardı. Şimdi her yerde...
|
|
acabuco
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ingiliz kralı vııı. edward istanbul'a atatürk'ü ziyarete geldiği zaman, atatürk kendisine bir akşam ziyafeti vermişti. ziyafetten önce: - bana ingiltere sarayında verilen ziyafetler ne şekilde olur, onu bilen birisini yahut bir aşçı bulunuz!... dedi. sonunda ingiliz sofra merasimini bilen bir kişiden öğrenerek sofrayı o şekilde düzene koydular... akşam kral sofraya oturunca kendisini kral sarayında zannederek memnun oldu. atatürk'e dönerek: - sizi tebrik eder ve size teşekkür ederim. kendimi ingiltere'de zannettim, diyerek memnuniyetini bildirdi. sofraya hep türk garsonlar hizmet etmekte idi. bunlardan bir tanesi heyecanlanarak, elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı. yemekler de halılara dağıldı. misafirler utançlarından kıpkırmızı kesildiler. fakat atatürk kral'a eğilerek: - bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim, der. bir de suna bakin http://www.yapi.com.tr/Haberler/bayraktar-biz-ara-eleman-ulkesiyiz-mucit-cikaramayiz_111355.html |
|
MUCİT
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
devlet tam olarak .....
|
|
MUCİT
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle katılıyorum başkanım....
|
|
acabuco
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
halk memnun olmasa secimlerde tarafini belli eder, sokakta 10 insanin 10u sizlaniyor ama secimlerde sonuc bambaska. ya secimlerde hile yapiliyor ya da sokaktaki halk yalan soyluyor baska aciklamasi yok bunun.
nereden zam yapacaklarini sasirdilar artik, dogmam para ölmem para, yasamam para, her sey para. |
|
MUCİT
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |