|
106 xs gaz yemiyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sarıcivciv
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sarıcivciv
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2017 Saat 17:09 |
eyvallah abim teşekkür ederim
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım kardeşim senin araç zengin karşım yapıyor muhtemelen gaz sensörü dedikleri oksijen sönsörü arızalı. oksijen sensörünü değiştirince gaz kelebeğinide temizlet sonar güzel bir gaz ayarı yaptırırsan sorunların düzelir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Sarıcivciv
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2017 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sarıcivciv
|
hoşbuldum abi ilk başta çalışırken siyah atıyor sonra beyaz
gaz sensörü de dediler bana |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle hoşgeldin. Sorun senin lpg sisteminde kardeşim başka bir yerde arama benzinde saat gibi diyorsun lpg geçinde sapıtıyorsa lpg ayarları düzğün deil iyi bir kalibrsayon yapılmalı yada lpg sisteminde sorun var. duman atması iyi deil aracın bu arada dumanın rengi ne kardeşim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Sarıcivciv
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Sarıcivciv
|
Selamınaleykum abilerim aracım 106 1.6 xs modeli 98 abilerim aracım 2 ay öncesi giderken gaza basıp gittiğim zaman kendini kasıyodu ayağımı gazdan çekince normal hale geliyordu, sanayiye gittim ustama gösterdim benzin pompası yanmış değiştirdi içinde benzin olmadan yanar dedi benzin aldım ve halada benzinim yarı depodur. bundan 1 hafta önce aracım aynı sorunu bidaha yaptı hemde daha fazla bujiler orjinalleriyle değişti benzine aldığımda hiçbir sorun yok ama gaza geçirdiğimde rolantisi 0 la 10 bin devir arası oynuyor ve ayağımı gazdan çektiğim gibi stop ediyor fazla basarsam duman atıyor egzozdan arabayı ilerleymeye çalışıyorum gider vaziyet 30 40 bin devirde kalıyor hırr diye ses çıkarıyor abilerim o kadar sıkıldım ki bana bir çare önerin şimdiden teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |