|
Araç Marş Almıyor ( ÇÖZÜLDÜ ) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2023 Saat 23:32 |
|
Arkadaşlar konuyu okuyanlara birkaç bilgi ekleyeyim. Marş otomatiği, marş motorunun üzerinde bulunan küçük bir cihazdır. Genelde dişli bozulmaz, kömür bozulmaz, bu bozulur.
Harcaya harcaya öğreniyoruz
|
||
BakiHurum
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2022 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı BakiHurum
|
|
Partner Tepe 2017 model aracım bu sabah yarım marş aldı sonra her marşta tık sesi geliyor ve ibreler aşağı iniyor. dişliden yazmışsın umarım dişliden değildir. |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Dinamoyu sıfır almadım hocam. Kömürleri içinde mi bilemiyorum otomatik değişti ustanın dediği |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Bilemiyorum hocam. Haklı olabilirsin. İnşallah başımız ağrımaz dışarda yaptırdık diye |
||
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dinamoyu sıfır alınca otomatik ve kömürleri de içinde geliyor mu kömürleri gelir herhalde de otomatiği içinde mi
|
||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GEcmiş olsun cözüldüğüne sevindim.
|
||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
http://www.***.com/PEUGEOT-206-MARS-MOTORU-DINAMO-14HDI,PR-3547.html
sıfırorjinal fiyatı 280 tl. serviste montajı 100 tl olsa, 2 sene işçilik ve parça garantisi almış olurdunuz ve uzun yıllar kafanız rahat ederdi.. |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Ustadan bir garanti istedim, sorun Durumunda kapısını çalabilmek adına. Sizin dediğiniz gibi sana bağlı olay dedi. Çok marş yapma gibi bi şeyler geveledi ağzında. valla bende öyle ümit ediyorum inşallah tekrar başıma gelmez. |
||
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
|
Başıma önceki araçlarımda çok geldi. Elektrikçiyle ahbap olmuştuk. Marşa bastığında tık sesi gelip marş basmıyorsa direk kömürler ve otomatiğinin değişmesi gerekiyor. Dikkat edilecek husus uzun süre marş yapmamak araç geç çalışıyorsa zorlamamak ve o arızaya çözüm üretmek gerekiyor. Bu yapılan işlem aracınızda uzun yıllar gider ama dediğim gibi biraz da size bağlı olay. Umarım tekrar yaşamazsınız geçmiş olsun..
|
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
İlgilenen, cevaplayan herkese teşekkür ederim.
Marş dinamosu söküldü, temizlendi ve yağlandı. Marş otomatiği ve kömürler değişerek işlem halloldu. 100₺ işçilik 150₺ parça ücreti alınarak 250₺ ye işi kapattık. |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Teşekkürler, iyi bir elektrikçi denk gelirse bakacağız artık |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Şüphesiz ki öyle servis elbette güvenilir, ama fiyatları biraz can yakıyor ne yazık ki |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Eyvallah abi. Ustaya götürüp üstün körü bir bakınca dinamo veya kömürler dedi. 200-250 civarı masraf çıkardı direk. Bende şöyle düşündüm, sorun olsa da olmasa da bu adam benden bu parayı Alma niyetinde ve uzaklaştım oradan usulca. |
||
Özgür3310
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Özgür3310
|
|
Oğuzhan bey aracınızın marş motorunda arıza var.(marş otomatiğinde) iyi bir etektrikçi söküp tamir eder.marş motorunu değiştirmenize gerek yok.
|
||
Mustafa Toplu
|
||
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yineliyorum. Marş motorunu serviste orjinali ile değiştirin.
Serviste ürün ve işçilik garantiniz var. sanayide 1 vida olsa eksik takıyor üşeniyor kendini usta sanan şahıslar. benim başıma geldi çünkü oradan biliyorum. Darı eken kuştan korkmayacak. |
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
marş motorunun elden geçmesi gerekiyor oğuzhan
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
konu üzerinden 1 ay geçmiş ve o zaman usta arabayı kanala alıp dinamoyu çekiçlemişti. o zamandan bu zamana bir problem olmadan tek seferde çalıştı aracım. 1-2 gün önce yine kaldım bir yerde ve sorun devam etmekte. aracı hafif esnetince, çok hızlanmasına gerek kalmadan çok kolay marş alıyor. ve anlam veremediğim, arabanın burnunu yokuş aşağı bırakıp daha sonra marş basınca tek seferde alıyor. aracı kaydırıp da vurdurmaya gerek kalmıyor. ama düzde bırakınca marş almıyor itmek gerekiyor.
|
||
onlycihan
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 810 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onlycihan
|
|
bence bariz kontak arızasına benziyor .2 . kademe marş konumunda bir temazsızlık olabilir kontaktan içeri bir kontak sprey sıkmakta fayda var. kontok problemleri 206 larda olabiliyor benim de bazen akü ışığı yanıyor hareket halindeyken kontak ile oynayınca sönüyor
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Marşa sağlam elektrik geliyor.. Arabayı kıpırdatınca çalışıyor.. Senin kömürler bitmiş hacı, kısa devreye düşüyor..
|
||
OguzhanKucuk61
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
|
Tık sesi geliyor. İnce bir ses. İç Işık'lar sönüyor marş konumuna çevirince. Geri bırakınca yanıyor
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |