|
206 led ampul |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2017 Saat 00:37 |
led ampüller çok dağınık ışık veriyor.
benim kısalarda xenon var, uzunlar led. kısalara da taksam gerçekten karşı tarafı çok rahatsız edecek. merceksiz kesinlikle tavsiye etmem şahsen..
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
onurrr41
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uzunlarda kullanıyorum. Odaksız ışık yaydığını söylediler. Rahatsızlık vermemek adına taktırmadım kısalara. Şuan performansından çok memnunum. Photon, philips gibi markaları tercih edebilirsiniz. Ama merceksiz ampuller karşıdakinin gözünü gerçekten alıyor. Yaydığı ışık sis farı gibi sağı soluda aydınlatıyor.
Düzenleyen onurrr41 - 10 Eylül 2017 Saat 07:53 |
|
1.4 Peugeot 206 8V - Benzin - X-Design - 2006 Model - Otomatik Şanzıman - H7 LED Uzun Far Ampulü - Pioneer Kapı Hoparlörleri
|
|
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Orjinal 206 farında kısalarda yeni nesil led ampul kullanan var mı normal merceksiz farda varsa aydınlatma performans nasıl ledler kaliteli olucak
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |