|
206 MASRAF BİLGİSİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2017 Saat 17:23 |
|
Rica ederim. Bir de ben çok uyguna yaptırdığımı düşünmüyorum. Daha düşük miktarlara da yapılabileceğini düşünüyorum. Geçmiş olsun, kolay gelsin |
||
ZTOPRAK
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2017 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
İşte bu bilgiye ihtiyacım vardı çok sağolun. |
||
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Özel serviste baskı Balata şanzıman yağı ve tel işçilik dahil toplam 700 lira tutmuştu benim yanlış hatırlamıyorsam.
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen arkadaşımızın dediği hocam
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
ZTOPRAK
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2017 Konum: Şanlıurfa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkür ederim yazdıklarınızı dikkate alıcam. :) |
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba.Test etmeden söylenen herşey tahmini olacak ama söyledikleriniz üzere baskı balata değişim zamanı gelmiş.Debriyaj telini yine değiştirin o ayrı, basit gözüksede çok önemlidir koptuğu zaman direk olarak yolda bırakacak bir parçadır.Ancak debriyaj telinin sertlik sorununu çözeceğini sanmam,baskı balatada kaçırma veya farklı bozukluklar olmasa bile yayları vs deforme olup yıpranmaya başladığında sertlik ortaya çıkıyor.Servisinize gösterin derim duruma göre bakarsınız.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
ZTOPRAK
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Merhaba arkadaşlar yine yeni bir soru ile karşınızdayım aracım peugeot 206, 1.4 benzin - lpg. 163.000 de aracım daha yeni ve ilk aracım pek anlamıyorum bu konuda siz değerli kullanıcıların bilgisine ihtiyacım var motor yağı herşeyi yeni değiştirdim yağ filtresi fren balatalarına kadar.
Fakat debriyaj çok sert kas yaptım diyebilirim vites değiştirmeler de falan, debriyajın bir demire sürtülüyormuş hissi var sertlikten dolayı. Biraz da sıkışma sesi geliyor debriyaj dan. Nasıl tamamen yumuşak hale getirebilirim, baskı balata debriyaj telini değiştirsem peugeot servisinde ne kadar bir masraf çıkar bana. Yaptırsam ne gibi değişiklikler olur. Lütfen bilgisi olan arkadaşlarım aydınlatırsa bu konuda beni mutlu olurum. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |