|
Manuel Allure-Otomatik Active Tercih |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2017 Saat 14:40 |
Hocam 2016 active oto alabilirsiniz diye düşünüyorum ki bende elimdeki 308 i satıp almak istiyorum.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam eğer paket alınmadıysa yok diye biliyorum. Peugeot donanım versiyonları çok kendi içinde
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot' nun paketleri broşürde yazan bilgilerde varsa inanın yoksa çok oynak
|
|
sarumann
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2017 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şimdi tesadüfen denk geldim, 2016 model active paketlerde de yağmur-far sensörü ve otomatik kararan dikiz aynasının sabit olduğunu söylediler. Bu konuda bilginiz var mı acaba?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman manuel allure tarcih edin hocam uzun yolda zaten cruse control olduğu için oda yormayacak sizi. Hayırlı olur inşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
sarumann
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2017 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet bende tam dipnot olarak onu belirtecektim. Benim yılda 1-2 kez istanbul ankara ile işim ya olur ya olmaz, nerdeyse tamamen uzun yolda kullanıyorum.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yaşadığınız şehir kütahya gözüküyor o yüzden yaşadığınız şehri düşünerek manuel allure diyorum. istanbulda yaşasanız kesinlikle otomatik derdim
|
|
sarumann
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar öncelikle herkese selam, şu an 1.2tsi 2015 model leon kullanıcısıyım. Önümüzdeki süreçte yılda ortalama 35-40bin km yol yapmam gerekecek gibi. Bu sebeplede dizele geçiş yapacağım. Uzun zamandır araştırıyorum, aslında gönlüm yine dizel leondan yana (dış görünüş-led farlar ve aşina olduğum bir araç olmasından dolayı). Fakat benim şu anki aracım 6 ileri iken, dizel leonlar 5 ileri. Bu biraz olumsuz etkiliyor beni. Geriye kalan seçeneklerin hemen hepsini eledim ve peugeot 308 kaldı. Genelde olumlu yorumlar yapılmış. Fakat burada aklıma takılan konu başlıkta yazıyor:))
Sizce allure manuel mi yoksa active otomatik vites mi? Yakıt olarak otomatik teknik verilerde daha az yakıyor, hızlanması biraz daha iyi, ve tork-hp değerleri daha yüksek. Bu sebeple active otomatik alayım diyorum. Öte yandan şu anki aracımda otomatik kararan dikiz aynası, yağmur ve far sensörü vs var ve gerçekten çok kullanışlı oluyor. Bu donanımlar allure de mevcut olduğu için aklım manuele kayıyor, arada gidip geliyorum anlayacağınız. Sizlerin yorumları nelerdir?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |